Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima problemă a lui Teja la FCSB. Antrenorul încă nu ştie cine va fi căpitanul echipei: "Întrebaţi-l dacă acceptă sau nu"

VIDEO | Prima problemă a lui Teja la FCSB. Antrenorul încă nu ştie cine va fi căpitanul echipei: "Întrebaţi-l dacă acceptă sau nu"

FCSB

Comentarii

Spre deosebire de alţi ani, în 2019, la FCSB căpitanul a fost ales de jucători, nu de patronul Gigi Becali, însă cu toate acestea, Mihai Teja nu este sigur de cine va purta banderola în meciurile oficiale.

Mihai Pintilii a fost cel votat de colegi pentru a reprezenta FCSB în calitate de căpitan, dar având în vedere că în trecut a mai refuzat banderola, nedumirerea persistă la vicecampioan României, chiar dacă s-a încheiat cantonamentul din Antalya şi echipa se pregăteşte pentru reînceperea Ligii 1. Chiar şi antrenorul, Mihai Teja, nu este sigur: "Întrebaţi-l pe el. Eu am desemnat cei 4 căpitani. Întrebaţi-l pe el dacă acceptă sau nu".

Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a oferit un răspuns în care a dat de înţeles că ar purta banderola odată ce Liga 1 va reîncepe, dar în cazul lui există un precendet şi până când nu îl vom vedea pe Pintilii din nou căpitan într-un meci oficial, nu putem fi siguri: "Până voi juca titular ca să port banderola  mai este. Am fost ales de colegi şi le mulţumesc, dar suntem patru. Suntem patru băieţi şi pentru mine oricare poate fi căpitan. Mi-e greu să o refuz pentru că am fost ales de colegi. O voi purta cu mândrie. M-am simţit respectat şi pe această cale ţin să le mulţumesc. Asta înseamnă că sunt respectat în vestiar şi mă bucur că pot să îi ajut".

Mihai Pintilii este cel desemnat de jucători drept primul căpitan al echipei, iar sârbul Bogdan Planic va fi a doua opţiune. Lucian Filip a ieşit al treilea la vot, în timp ce al patrulea căpitan al echipei este Florin Tănase. Primul meci pe care îl joacă FCSB în Liga 1 va fi pe 2 februarie, în deplasare la Dunărea Călăraşi, în direct pe Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: mihai tejafcsbpintiliicapitan 

viewscnt
Articole similare