Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Răzvan Burleanu în cazul lui Voduţ, jucătorul care a pariat pe meciurile propriei echipe: "Trucarea de meciuri este un inamic"

VIDEO | Prima reacţie a lui Răzvan Burleanu în cazul lui Voduţ, jucătorul care a pariat pe meciurile propriei echipe: "Trucarea de meciuri este un inamic"

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a oferit prima declaraţie în cazul lui Mihai Voduţ, jucătorul prins la pariuri.

"E o misiune foarte clară a federaţiei, de a face curăţenie. Am stabilit foarte clar că trucarea de meciuri este un inamic al dezvoltării fotbalului", şi-a început preşedintele FRF discursul când a fost lansat în discuţie subiectul Voduţ. "E sesizată Comisia de Disciplină, se va judeca acest caz. Aşa cum am reuşit să facem lumină în toate celelalte cazuri, iar cei vinovaţi au plătit, cu siguranţă se va întâmpla şi în acest caz la fel", a declarat Răzvan Burleanu despre cazul lui Mihai Voduţ, prins că a pariat pe meciurile propriei echipe. 

"În momentul în care avem o sesizare, imediat am sesizat şi noi la rândul nostru unul dintre partenerii noşri, fie că ne referim la DIICOT, fie că ne referim la DNA", a mai spus Burleanu. 

Mihai Voduţ a fost dat afară de Gică Hagi de la Viitorul Constanţa, după ce fosta iubită a fotbalistului l-a dat în vileag că a pariat chiar pe meciurile echipei la care juca (Mai multe detalii AICI). 

Afla mai multe despre: razvan burleanupariurifrfmihai vodut 

viewscnt
Articole similare