Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Mihai Voduţ, OUT de la Viitorul! Viitorul i-a reziliat contractul fotbalistului prins că a pariat

NEWS ALERT | Mihai Voduţ, OUT de la Viitorul! Viitorul i-a reziliat contractul fotbalistului prins că a pariat

Fotbal intern

Comentarii

Clubul Viitorul a anunţat, marţi dimineaţă, pe site-ul oficial că în cele din urmă i-a reziliat contractul atacantului Mihai Voduţ. Iniţial, clubul condus de Gheorghe Hagi suspendase contractul fotbalistului dat în vileag de fosta parteneră că a pariat pe un meci al propriei echipe.

Voduţ juca la Viitorul din ianuarie 2018, timp în care a adunat 20 de meciuri, trei goluri şi patru pase decisive. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Chindia Târgovişte şi Viitorul.

"FC Viitorul anunţă încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Mihai Voduţ. Începând de astăzi, 22 ianuarie 2019, Mihai Voduţ nu mai este jucătorul formaţiei constănţene", se precizează în comunicatul grupării constănţene.

Mihai Voduţ, atacantul în vârstă de 24 de ani al Viitorului, a pariat pe meciul propriei formaţii. Fotbalistul a mizat 100 de lei pe un bilet pe care se afla şi Viitorul-Astra, 1-0.

După ce a ţinut prima pagină a presei de scandal din cauza corecţiei pe care i-a administrat-o iubitei sale, fotbalistul are din nou de dat explicaţii. Despărţirea cu cântec l-a costat. Aceasta pare să fi trimis către Cancan conversaţii în care fotbalistul îi cerea să meargă la agenţiile stradale. Într-unul dintre tichete iese în evidenţă meciul Viitorul-Astra, 1-0, decis de un gol marcat în minutele de prelungire ale părţii secunde.

"În urma articolului apărut duminică, 20 ianuarie 2019, pe site-ul Cancan.ro, în care se precizează că jucătorul Mihai Voduţ ar fi jucat la pariuri, FC Viitorul face următoarele precizări:

- Vă rugăm să trataţi acest subiect numai în ceea ce îl priveşte pe jucătorul Mihai Voduţ.

- Clubul se delimitează de astfel de acţiuni şi nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârşite în timpul lui liber.

- Clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toţi jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federaţiei, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri.

- În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea şi răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în faţa clubului.

- FC Viitorul suspendă momentan contractul jucătorului Mihai Voduţ până când îşi va soluţiona această problemă personală, iar dacă se constată că informaţiile publicate sunt adevărate atunci jucătorului i se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului."

Afla mai multe despre: vodutviitorulout 

viewscnt
Articole similare