Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Radu Drăguşin, doar rezervă în Manchester United - Tottenham. Cum a apărut românul pe banca lui Spurs

VIDEO | Radu Drăguşin, doar rezervă în Manchester United - Tottenham. Cum a apărut românul pe banca lui Spurs

Premier League

Comentarii

Fundaşul român Radu Drăguşin (21 de ani) nu a început ca titular în meciul Manchester United - Tottenham, antrenorul Ange Postecoglou preferând cuplul clasic Romero - Van de Ven.

UPDATE | Radu Drăguşin a fost introdus pe teren în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp.


Radu Drăguşin, pe banca de rezerve a lui Tottenham în meciul cu Manchester United 

Fundaşul român Radu Drăguşin nu început ca titular în echipa lui Tottenham, meciul de duminică, 14 ianuarie, din etapa a 21-a a Premier League, cu Manchester United.

Antrenorul lui Tottenham Hotspur, Ange Postecoglou, a decis să nu înceapă înfruntarea cu Manchester United, de pe Old Trafford, cu Radu Drăguşin ca titular în centrul apărării londonezilor. Postecoglou l-a păstrat pe bancă pe românul venit la echipă în această săptămână, Drăguşin având şansa să debuteze în Anglia pe parcursul meciului.

Tottenham va începe meciul din etapa a 21-a din Pemier League cu o linie de apărare formată din Pedro Porro, Cristian Romero, Micky van de Ven şi Destiny Udogie.

În urma absenţelor din atac, Postecoglou va începe însă partida de pe Old Trafford cu o altă nouă achiziţie. Este vorba de atacantul german Timo Werner, care va evolua în avanposturi, alături de brazilianul Richarlison şi galezul Brennan Johnson.

În schimb, Radu Drăguşin a apărut într-un lung cadru, în timpul primei reprize, în care apare pe banca de rezerve a lui Spurs

Afla mai multe despre: radu dragusinpremier leaguetottenham 

viewscnt
Articole similare