Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Răzvan Lucescu, dirijorul unui cor... la propriu! Ipostaza inedită în care s-au aflat antrenorul român şi jucătorii lui PAOK

VIDEO | Răzvan Lucescu, dirijorul unui cor... la propriu! Ipostaza inedită în care s-au aflat antrenorul român şi jucătorii lui PAOK

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu (54 de ani) a intrat şi el în atmosfera finalului de an şi a participat la un proiect simpatic şi cu totul inedit organizat de PAOK.

Lui Răzvan Lucescu îi merge foarte bine la PAOK Salonic, acolo unde este lider în campionatul din Grecia.

PAOK Salonic are un parcurs fără greşeală în ultimele cinci etape din campionatul elen în 2023, iar echipa sa nu a mai pierdut niciun meci din luna octombrie.

De asemnea, PAOK Salonic este calificată şi în optimile Conference League, iar recent s-a întors în România pentru a petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi.

Răzvan Lucescu, din antrenor în dirijor. Corul inedit a fost format din jucătorii lui PAOK

Dar nu înainte de a fi şi dirijor. Cum? Antrenorul român s-a aflat în această ipostază în cadrul unui clip video de final de an realizat de cei de la PAOK.

Mai întâi, Răzvan Lucescu a făcut parte dintr-un juriu la preselecţiile date de jucătorii săi. Au fost fredonate inclusiv cântecele galeriei. 

Moment a fost întrerupt amuzant de antrenorul român: ”Nu suntem pe Toumba (n.r. arena lui PAOK), băieţi!”. Dar salvarea a venit odată cu fredonarea melodiei: ”We Wish You a Merry Christmas”.

Spre finalul clipului video, Răzvan Lucescu apare în faţa jucătorilor săi, dar nu pe gazon ca fotbalişti, ci în ipostaza unui cor şi orchestră conduse de tehnicianul român.

Momentul simpatic a fost oferit de PAOK Salonic suporterilor săi cu ocazia finalului de an 2023, iar feedback-ul acestora a fost pe măsură.

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicgreciacraciunvideo 

viewscnt
Articole similare