Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sărbătoare la Salonic. Răzvan Lucescu şi jucătorii săi, primiţi de mii de fani la întoarcerea acasă. Imagini în exclusivitate din autocarul campionilor. Toşca s-a urcat pe autocar cu trofeul

VIDEO | Sărbătoare la Salonic. Răzvan Lucescu şi jucătorii săi, primiţi de mii de fani la întoarcerea acasă. Imagini în exclusivitate din autocarul campionilor. Toşca s-a urcat pe autocar cu trofeul
Comentarii

A fost sărbătoare la Salonic, aseară, după ce PAOK a reuşit primul event din istorie. Victoria din finala Cupei Greciei, 1-0 cu AEK Atena, i-a făcut pe fanii "vulturilor" să iasă din nou în stradă, la doar trei săptămâni după petrecerea de titlu.

PAOK Salonic a încheiat sâmbătă seară un sezon fantastic sub comanda lui Răzvan Lucescu. După ce, în urmă cu trei săptămâni, alb-negrii au cucerit primul titlu după o aşteptare de 34 de ani, aseară au reuşit să îşi treacă în palmares primul event din istorie. Performanţa a fost salutată cum se cuvine la Salonic, unde mii de fani au sărbătorit pe străzi până cu mult după miezul nopţii. 

Momentul culminant a fost atunci când jucătorii lui PAOK au revenit în oraşul lor. Fanii au luat cu asalt terminalul sosiri de la aeroportul din Salonic şi au cântat fără oprire.

Jucătorii s-au urcat apoi pe în autocar, iar trei dintre ei, Toşca, Pelkas şi portarul Paschalakis, s-au urcat chiar pe autocar cu trofeul. Imediat ce acesta a ieşit din parcarea aeroportului a fost înconjurat de mii de fani, care l-au însoţit apoi pe traseul spre stadion. Fanii au cântat non stop şi au aprins zeci de torţe, aşa cum se poate vedea în imaginile suprinse de un oficial al clubului şi pe care le puteţi urmări în exclusivitate pe telekomsport.ro.

Sărbătoare a fost în toate colţurile Salonicului. Oraşul a fost aprins din nou de torţele suporterilor, care au sărbătorit în stradă performanţa istorică a echipei lui Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: paok salonicrazvan lucescueventvideoautocar 

viewscnt
Articole similare