Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacol total în NBA: Boston a învins-o pe San Antonio după 6 ani! Warriors, victorie zdrobitoare în Los Angeles

VIDEO | Spectacol total în NBA: Boston a învins-o pe San Antonio după 6 ani! Warriors, victorie zdrobitoare în Los Angelesgalerie foto

NBA

Comentarii

Spectacolul a fost la el acasă în baschetul nord-american. După câteva evoluţii ezitante, campioana Golden State Warriors s-a ridicat la cel mai înalt nivel, cu o victorie categorică în arena celor de la LA Clippers, scor 141-113.

Derby-ul serii s-a jucat în Boston, acolo unde Celtics au obţinut prima victorie pe teren propriu în faţa lui San Antonio după şase ani de aşteptare, scor 108-94. Kyrie Irving a terminat partida cu 24 de puncte şi 6 recuperări.

Am avut parte şi de un meci decis în over time. Minnesota s-a impus în Miami cu 125 la 122. Toate vedetele lui Timberwolves s-au descurcat de minune. Teague a marcat 23 de puncte, Wiggins 22, Towns 20, iar Jimmy Butler 16. 

76ers au bifat un nou succes într-o deplasare grea, la Houston. Embiid şi compania au câştigat cu 115-107. Ben Simmons a strălucit, reuşind 24 de puncte, 9 assist-uri şi 7 recuperări. 

Afla mai multe despre: nbaboston celticssan antoniogolden state warrios 

viewscnt
Articole similare