Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Top 12 cele mai tari transferuri din handbalul feminin. Ce loc ocupă transferul Cristinei Neagu la CSMB

VIDEO | Top 12 cele mai tari transferuri din handbalul feminin. Ce loc ocupă transferul Cristinei Neagu la CSMB

Handbal

Comentarii

Înaintea debutului în noul sezon al Women Champions League, EHF a realizat un top cu cele mai tari 12 transferuri din handbalul feminin, în sezonul 2017/18. Trei jucătoare din topul realizat de EHF au ales CSM Bucureşti.

Un număr impresionant de jucătoare de top au ales să schimbe echipele înaintea debutului în cea de-a 25-a ediţie a Women Champions League. Vezi mai jos pe ce poziţie au clasat cei de la EHF tranferul Cristinei Neagu la CSM Bucureşti.

12. Manon Houette - de la THC la Metz Handball; 11. Marit Malm Frafjord - de la Larvik la Bucureşti; 10. Louise Sand - de la Sävehof la Brest; 9. Laura van der Heijden - de la Esbjerg la FTC; 8. Karolina Kudlacz-Gloc - de la Leipzig la  Bietigheim; 7. Amanda Kurtovic – de la Larvik la Bucureşti; 6. Dragana Cvijic – de la Buducnost la Vardar; 5. Anja Althaus - de la Vardar la Györ; 4. Mayssa Pessoa – de la Vardar la Rostov; 3. Katrine Lunde – de la Rostov la Kristiansand; 2. Katarina Bulatovic – de la Buducnost la Rostov

1. Cristina Neagu – de la Buducnost la Bucureşti

Cristina Neagu, singura handbalistă care a cucerit de trei ori titlul de cea mai bună jucătoare din lume (2010, 2015, 2016). Jucătoarea română şi-a început cariera internaţiolă la Râmnicu Vâlcea, dar accidentările i-au pus mari probleme. Transferul handbalistei la Podgorica a însemnat un pas important în cariera acesteia. În 2015 a fost una dintre jucătoarele cheie ale lui Buducnost şi a reuşit să cucerească medalia de bronz alături de naţionala României la Campionatul Mondial. Acum Cristina Neagu s-a întors acasă şi este mai hotărâtă ca oricând să câştige Liga Campionilor alături de CSM Bucureşti.

O poţi urmări pe Cristina Neagu, sâmbătă, de la ora 20.00, în direct la Telekom Sport 1, în meciul pe care CSM Bucureşti îl dispută, în Champions League, împotriva handbalistelor de la RK Krim Mercator.

Afla mai multe despre: handbal feminincristina neaguehf women champions league,  

viewscnt
Articole similare