Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | West Ham - Arsenal 0-6. ”Tunarii”, set cu ”ciocănarii”. Prestaţie fabuloasă în Premier League a trupei lui Mikel Arteta

VIDEO | West Ham - Arsenal 0-6. ”Tunarii”, set cu ”ciocănarii”. Prestaţie fabuloasă în Premier League a trupei lui Mikel Arteta

Arsenal

Comentarii

Arsenal a făcut intrucţie pe terenul celor de la West Ham. Trupa lui Mikel Arteta a demolat-o pe formaţia lui David Moyes.

Arsenal, demonstraţie de forţă în fieful celor de la West Ham

Arsenal a surclasat-o pe West Ham, în deplasare, scor 6-0, în etapa a 24-a din Superliga României.

Arsenal a dat cu tunul şi le-a umplut poarta de goluri celor de West Ham. Cu 6-0 a câştigat echipa lui Arteta pe London Stadium. A fost cea mai categorică victorie din deplasare pentru Arsenal în Premier League. 

În acelaşi timp, pentru ”ciocănari” a fost cel mai sever eşec de acasă. O singură dată mai primise Moyes atâtea goluri într-o partidă, în cele 683 de meciuri în care a stat pe bancă în Premier League. Se întâmpla în 2009, când o pregătea pe Everton. Atunci, tot Arsenal a fost adversarul şi a câştigat cu 6-1. 

Saliba, Saka, Gabriel şi Trossard au înscris în prima repriză de pe London Stadium. Saka a reuşit ”dubla” şi a ajuns la 50 de goluri marcate pentru ”tunari”, iar Rice a închis tabela. Arsenal are un început de an ideal, cu patru victorii la rând în campionat.

În urma acestui rezultat, lupta în trei la titlu continuă. Arsenal ocupă ocupă locul 3, cu 52 de puncte, Liverpool este prima, cu 54 de puncte, iar Manchester City, pe 2, cu 52 de puncte, dar şi un meci mai puţin jucat.

Afla mai multe despre: arsenalpremier leaguewest hammikel artetadavid moyes 

viewscnt
Articole similare