Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Dragomir a făcut spectacol în Arsenal U23 - Bayern U23, scor 5-2. Românul a deschis scorul şi a contribuit la alte două goluri

Vlad Dragomir a făcut spectacol în Arsenal U23 - Bayern U23, scor 5-2. Românul a deschis scorul şi a contribuit la alte două golurigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Vlad Dragomir a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, în Arsenal U23 - Bayern Munchen U23 5-2, în cadrul competiţiei Premier League International Cup.

Mijlocaşul de 18 ani a fost titular cu Bayern Munchen U23, în meciul din International Cup. Şi a avut o nouă prestaţie excelentă. Vlad Dragomir a deschis scorul în minutul 27, a dat assist la golul 2 al lui Arsenal şi a contribuit la faza din care ”tunarii” au marcat golul 5. Prestaţia sa a fost extrem de apreciată, atât de suporteri, cât şi de antrenori.

De altfel, înaintea partidei, pe site-ul oficial al ”tunarilor”, Vlad Dragomir era prezentat ca un jucător care merită urmărit.

Arsenal U23 - Bayern U23 s-a terminat 5-2. Pentru londonezi au marcat Dragomir (27), Reine-Adelaide (36, 80), Osei-Tutu (79) şi Rowe (86). Golurile lui Bayern au fost marcate de Awoudja (51) şi Wriedt (62).

Afla mai multe despre: vlad dragomirarsenalbayerb 

viewscnt
Articole similare