Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Zâmbeam cu amărăciune”. Cristi Balaj le dă peste nas contestatarilor CFR-ului după startul lansat de campionat. ”Specialiştii, cu ghilimelele de rigoare, ne luau peste picior”

”Zâmbeam cu amărăciune”. Cristi Balaj le dă peste nas contestatarilor CFR-ului după startul lansat de campionat. ”Specialiştii, cu ghilimelele de rigoare, ne luau peste picior”

Superliga

Comentarii

CFR a început ca din tun noul sezon din Superligă. Fosta campioană a României a câştigat primele două meciuri de campionat şi are un moral excelent înainte de turul partidei cu Adana Demirsport din UEFA Conference League.

Cristi Balaj, preşedintele grupării din Gruia, i-a înţepat pe cei care nu-i dădeau echipei sale nicio şansă după schimbările ce au avut loc la club în ultimele luni. Nume importante precum Dan Petrescu, Scuffet, Nana Boateng şi Andrei Burcă au plecat de la CFR, dar Andrea Mandorlini, noul tehnician al ”feroviarilor” a reuşit să suplinească lipsa celor enumeraţi. În prima etapă din acest sezon, CFR s-a impus fără prea mari emoţii contra Politehnicii Iaşi, scor 2-0, urmând ca la o săptămână distanţă sa triumfe pe terenul UTA-ei, după o partidă disputată doar în prima repriză.

Cristi Balaj, atac cu talpa la contestatarii CFR-ului. ”Specialiştii, cu ghilimelele de rigoare, ne luau peste picior”

“Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Suntem fericiţi că am câştigat două meciuri în acest început de campionat, dar suntem ponderaţi în ceea ce înseamnă o eventuală fericire, bucurie, sărbătoare. Va fi mult diferită partida cu Adana faţă de ce s-a întâmplat în primele două etape. Suntem precauţi şi pentru că avem jucători care încă n-au apucat să evolueze din cauza formalităţilor birocratice care trebuie respectate, din cauza unor accidentări, din cauza unor transferuri care s-au făcut de curând şi acei jucători încă n-au fost integraţi aşa cum ne-am dorit ca relaţii de joc, ca pregătire fizică, pentru că sportul nu iartă. CFR Cluj va arăta diferit peste 30 de zile faţă de cum arată acum.

Ştim ceea ce avem de făcut, am lucrat încă dinainte de vacanţă, ştiam că ne vom despărţi de anumiţi jucători şi aceştia vor fi transferaţi fiind un sprijin real pentru bugetul clubului. Am ajuns cu salariile şi bonusurile la zi, faţă de jucători, faţă de staff, ceea ce puţini mai credeau, mai ales cei care aveau pe ordinea de zi principalul cuvânt “insolvenţă”.

Degeaba ieşeam şi ziceam că nu concepem aşa ceva pentru că nu ne credea nimeni sau puţină lume ne credea. Uitaţi că am demonstrat, am construit un lot şi am făcut-o la fel cum s-a întâmplat în anii precedenţi. Zâmbeam cu amărăciune, dar mă bucuram că alte cluburi nu ne băgau în seamă şi specialiştii, cu ghilimelele de rigoare, ne luam peste picior.

S-a adeverit ceea ce am discutat între prieteni, între noi şi cu o parte din jurnalişti cărora le-am mărturisit ce lot va avea CFR-ul şi cu care am discutat zilele acestea, erau impresionaţi că se potriveşte exact ceea ce am relatat cu ceea ce s-a întâmplat. Totul a fost calculat“, a declarat Cristi Balaj, pentru Sptfm.ro.

Noul atacant de la CFR Cluj, distrus de Basarab Panduru

Jefte Betancor (30 de ani), atacantul care a revenit la CFR Cluj în această vară, a fost criticat în termeni duri de Basarab Panduru, expertul Orange Sport. După ce a fost împrumutat în Cipru, atacantul spaniol a revenit în Gruia şi a jucat 63 de minute în meciul câştigat de CFR, scor 3-1, cu UTA. Totuşi, ibericul nu l-a impresionat pe Pandi, dată fiind forma sa fizică.

„Jefte m-a speriat, am crezut că nu e Jefte când l-am văzut, deci era cât ecranul. Deci Jefte ăsta ori e gras, ori are muşchi, nu ştiu ce-o fi cu el, dar e un Jefte cu 10 kg în plus. E imens! Cred că o să aibă o mare problemă. El se crede mai tehnic, dar are o mare problemă pentru că intră Yeboah şi va pune presiune pe el”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: cfrbalaj 

viewscnt
Articole similare