Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane: "Eu nu văd un Real Madrid fără Ronaldo "

Zinedine Zidane: "Eu nu văd un Real Madrid fără Ronaldo "

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a declarat că nu-şi imaginează clubul spaniol fără Cristiano Ronaldo, după ce zvonurile despre plecarea starului portughez s-au înmulţit în ultima vreme.

''Eu nu văd un Real fără Cristiano'', a afirmat Zidane, estimând ''că el se află la clubul său şi că toată lumea, clubul şi suporterii, doresc ca el să rămână''.

Atacantul portughez în vârstă de 32 ani, aflat sub contract cu clubul madrilen până în 2021, a fost deja obiectul unor astfel de zvonuri încă din intersezon, deşi el luase decizia să rămână la Madrid.

Cvintuplu deţinător al Balonului de Aur, Ronaldo se află în dificultate în acest sezon, ca de altfel şi clubul său, aflat pe locul 4 în La Liga, la o distanţă uriaşă, de 19 puncte, de liderul FC Barcelona.

''Ştim ce se poate spune în exterior, însă în cadrul clubului, singurul lucru la care trebuie să se gândească el este să joace aşa cum ştie să o facă, iar tot ce pot să-i spun eu este despre randamentul său şi despre ceea ce poate el să aducă'', a comentat Zidane, care şi-a prelungit recent contractul cu Real până în 2020.

''Numai câştigând putem să inversăm această tendinţă, trebuie să câştigăm un meci şi sper ca asta să se întâmple joi'', a spus Zidane, după înfrângerea surprinzătoare a echipei sale în faţa lui Villarreal în campionat (0-1).

Real Madrid va disputa joi în faţa lui Leganes meciul tur din sferturile de finală ale Cupei Regelui, şi asta la mai puţin de o lună de turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor împotriva lui Paris Saint-Germain.

''Nu este vorba de o finală, însă ştim că toate meciurile pe care le vom juca de acum vor avea o importanţă enormă'', a conchis Zidane într-o conferinţă de presă. 

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madridcristiano ronaldoatacantul portugheznu imi imaginez 

viewscnt
Articole similare