Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

10 sfaturi de la cunoscători pentru amatorii de pariuri live

10 sfaturi de la cunoscători pentru amatorii de pariuri livegalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Pariezi live? Atunci te sfătuiesc să citeşti ce scrie mai jos, pentru că s-ar putea să te ajute. E vorba de câteva sfaturi de la pariori cu experienţă, care câştigă bani din bilete jucate pe meciuri în desfăşurare.

Pariurile live înseamnă adrenalină şi bani făcuţi rapid, îţi poţi dubla bugetul în timpul unui singur meci dacă ai noroc. Trebuie să ai grijă, însă, că există şi reversul medaliei. În loc de bani făcuţi rapid poţi avea parte de bani pierduţi rapid, iar adrenalina se poate transforma în nervi pe care, uneori, ni-i vărsăm pe cine nu trebuie.

Hai să intrăm în subiect, că începe meciul.

Sfatul 1 - Alege o interfaţă care să fie pe gustul tău

Alegerile făcute, inspiraţia de moment, sunt influenţate decisiv de starea de spirit. Poate nu îţi dai seama, dar impactul vizual pe care îl are asupra ta interfaţa site-ului de pariuri este foarte important. Trebuie să îţi placă şi culorile, şi grafica, şi tot pentru a fi cât mai eficient. Ştiu că sună ciudat, dar sunt studii în acest sens.

Apoi, este vorba despre funcţionalitatea platformei. Ce ne interesează la un pariu live? În primul rând, să urmăreşti meciul, deci e ideal să existe şi secţiune de streaming video live. Apoi, să „accepte” rapid pariul, la puţine secunde după ce dăm „click” pe „Plasează pariu”. Apoi, să nu fie cotele blocate mult timp după ce se dă un gol sau e o eliminare. Nu mai menţionez oferta, pentru că mai toţi operatorii de top au ofertă variată pentru live-uri.

Sfatul 2 - Concentrează-te efectiv pe joc

Dacă vrei să câştigi la pariuri, nu trebuie să fii cu gândul în altă parte. Concentrează-te exclusiv pe meci. Nu fii cu un ochi în monitor sau telefon, la acţiune, iar cu celălalt ochi la un film. Dacă nu ai timp sau disponibilitate, dacă eşti obosit, mai bine nu paria. Meciuri vor mai fi şi e păcat să pierzi banii.

Sfatul 3 - Aşteaptă să crească cotele favoritelor

Dacă pariezi live, poţi prinde cote foarte bune pe victoria favoritelor. De exemplu, în LaLiga, Real Madrid are cota 1.30 să o bată pe Levante în contextul unui start „stângaci” de sezon. De ce să pariezi pe 1.30, cât poţi paria pe 1.50, cât ar fi cota după 20-30 de minute din meci? Desigur, există riscul ca Realul să înscrie până atunci, dar e posibil să nu o facă.

Sfatul 4 - Profită de „anomaliile” de pe tabelă

Rămânem la exemplul de mai sus şi ne gândim la un alt scenariu care apare frecvent: outsiderul să deschidă scorul. Poate nu dă Real Madrid gol până în minutul 30, poate scapă Levante pe contraatac şi marchează. Atunci, cota „albilor” va fi şi mai mare şi cel mai probabil ei vor întoarce rezultatul până la final.

Sfatul 5 – Nu te lăsa dus de val

În pariurile live, te ia valul de parcă ai fi la mare. După ce câştigi mai mulţi bani sau pierzi mai multe pariuri la rând, există tendinţa să nu mai gândeşti limpede. Fie că vrei să câştigi mai mult, fie că vrei să recuperezi pierderile, măreşti miza şi nu mai respecţi managementul banilor. E important să rămâi cu picioarele pe pământ şi să ajustezi permanent miza la riscul pariului, un risc care în acest caz trebuie raportat şi la timpul rămas din repriză/meci.

Sfatul 6 – Apelează la pariuri specifice

Sunt câteva opţiuni de pariere specifice pentru „live”- uri, precum „gol în următorul interval” sau „următoarea echipă care înscrie” sau „următorul corner”. Strategia „gol în următorul interval” este bună în meciurile dintre două echipe cu atacuri prolifice, pentru că sunt cote bune, de la 1.70 în sus.

Sfatul 7 - Profită de oportunităţi

Avantajul major al pariurilor pe evenimente aflate în desfăşurare este că ai posibilitatea să vezi exact cum decurge jocul. Când joci premeci, poţi doar să presupui cum se vor desfăşura ostilităţile. Dacă te pricepi cât de cât de fenomen şi ai destulă experienţă, după numai 15 minute vizionate îţi dai seama de ce se poate întâmpla în minutele următoare (dacă nu apare ceva neprevăzut, cum ar fi o eliminare). Desigur, e bine să ai o idee despre eveniment încă de dinaintea fluierului de start. Ponturile din fotbal de pe PariuriX.com te pot ajuta să faci o listă scurtă a meciurilor care se pretează la pariuri live.

Sfatul 8 - Pariază pe cele mai mari cote

Agenţiile de pariuri sportive online oferă cote diferite pentru aceeaşi opţiune de pariere. Diferenţele pot apărea şi pe platforma live, pentru că algoritmii folosiţi pentru actualizarea cotelor pot varia. Ideea este să ai cont la mai multe case de pariuri online, ca să pariezi pe cele mai mari cote.

Sfatul 9 - Profită de oferte

Dacă primeşti un pariu gratuit sau un pariu fără risc, este o idee bună să îl foloseşti pe pariuri live pe cotă mare, tocmai pentru că vezi meciul şi depistezi care sunt pariurile de valoare.

Sfatul 10 – Nu uita de CashOut

Foloseşte opţiunea de închidere a pariului de fiecare dată când este cazul. Dacă direcţia în care merge jocul te face să ai emoţii în privinţa unui pariu câştigător, apelează la CashOut. Este o facilitate capitală pentru pariurile live, în opinia cunoscătorilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare