Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

100 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Salah la Liverpool! Klopp dă o super lovitură şi aruncă piaţa transferurilor în aer

100 de milioane de euro pentru înlocuitorul lui Salah la Liverpool! Klopp dă o super lovitură şi aruncă piaţa transferurilor în aer

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp nu vrea să-l piardă pe Mo Salah, dar pare pregătit în cazul în care egipteanul va decide să plece.

Cel mai recent interviu oferit de Mohamed Salah a părut puţin ciudat. Starul egiptean nu a exclus posibilitatea de a pleca de la Liverpool, iar zvonurile au început să circule imediat cu repeziciune.

Potrivit Goal.com, cuvintele lui Salah au ajuns şi la urechile oficialilor lui Liverpool. Salah pare nemulţumit de salariul pe care îl are pe Anfield şi foarte probabil va primi o propunere mult mai bună. Egipteanul câştigă puţin peste 12 milioane de euro, în condiţiile în care alte staruri din Premier League au salarii mult mai mari.

De Gea câştigă 23 de milioane pe an, Kevin de Bruyne are 19 milioane pe an, în timp ce Sterling sau Pogba au câte 17 milioane de euro.

Dacă Liverpool nu va reuşi să-l convingă pe Salah, ”cormoranii” vor apela la varianta propusă de Klopp. Germanul este pregătit să-l înlocuiască pe Salah cu starul lui Aston Villa, Jack Grealish.

Transferul acestuia s-ar putea ridica la aproape 100 de milioane de euro. Jack Grealish este dorit şi de Manchester United.

Afla mai multe despre: mo salahgrealish 

viewscnt
Articole similare