Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

100 de milioane de euro pentru noul star al Franţei. Barca, United şi City se bat pentru un jucător care va întâlni România la Europeanul U21

100 de milioane de euro pentru noul star al Franţei. Barca, United şi City se bat pentru un jucător care va întâlni România la Europeanul U21

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul francez al echipei Olympique Lyon, Tanguy Ndombele, este la mare căutare în acest moment, după evoluţiile avute în tricoul grupării din Ligue 1, dar şi la naţionalele de tineret şi seniori ale "Cocoşului Galic".

Mijlocaşul central este dorit de Manchester City, FC Barcelona, Tottenham şi Manchester United, anunţă Mirror, care notează că "Diavolii" au prima şansă de a-l transfera pe fotbalistul lui Lyon. 

Potrivit sursei amintite, Manchester United este dispusă să ofere 100 de milioane de euro în schimbul mijlocaşului care poate întâlni naţionala de tineret a României la Campionatul European de anul viitor, din Italia şi San Marino.

În vârstă de 21 de ani, Ndombele are 11 selecţii la reprezentativa de tineret a Franţei, iar în această toamnă a debutat şi în tricoul campioanei mondiale, la care a adunat între timp patru selecţii.

La turneul final din Italia şi San Marino, România şi Franţa fac parte din Grupa C, alături de Anglia şi Croaţia.

10 milioane de euro a costat-o Ndombele pe Olympique Lyon, în momentul transferului de la Amiens

35 de milioane de euro este cota mijlocaşului de la Lyon

68 de meciuri a jucat Ndombele în tricoul lui Lyon şi a reuşit 3 goluri şi 12 assist-uri

Afla mai multe despre: ndombeleromaniafranta 

viewscnt
Articole similare