Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

100 de zile au trecut de la ultimul punct scos de Chiajna în Liga 1! Ultima victorie e chiar cu FCSB

100 de zile au trecut de la ultimul punct scos de Chiajna în Liga 1! Ultima victorie e chiar cu FCSB

Superliga

Comentarii

În această seară de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport, Chiajna încearcă să dea marea lovitură vicecampioanei României.

Pe 10 noiembrie 2018, Viitorul - Concordia 0-0 a fost ultimul meci la finalul căruia ilfovenii au scos cel puţin un punct. Au urmat opt înfrângeri consecutive, un record negativ pentru sezonul în curs. Cinci victorii, trei rezultate de egalitate şi trei înfrângeri este palmaresul bucureştenilor pe teren advers în ediţia curentă. De notat faptul că, roş-albaştrii au încasat cel puţin un gol în fiecare dintre cele 11 deplasări.
 
"Cu siguranţă ei îşi doresc foarte mult, de aceea noi trebuie să fim foarte atenţi şi să dăm maximum pentru a câştiga acest meci. Mergem să câştigăm, cred că băieţii sunt 100% concentraţi pentru partida de mâine. A fost o înfrângere în faţa Chiajnei în tur şi atunci e normal să ne dorim mai mult, trebuie să ne luăm o revanşă. Trebuie să ne ambiţioneze faptul că am pierdut în faţa lor. Nu ne temem de nimeni. Dar îi respectăm, formează un grup bun, pe Adrian Falub îl cunosc. Vom încerca să îi batem", spune Mihai Teja.

Afla mai multe despre: chiajnafcsbmeciliga 1statistica 

viewscnt
Articole similare