Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

180 de milioane de euro este suma pe care trebuie să o plătească formaţia care vrea să îl cumpere pe Erling Haaland de la Borussia Dortmund

180 de milioane de euro este suma pe care trebuie să o plătească formaţia care vrea să îl cumpere pe Erling Haaland de la Borussia Dortmund

Fotbal

Comentarii

Haaland este cotat la 110 milioane de euro în acest moment, conform transfermarkt. Cota acestuia a explodat după ce a fost cumpărat pentru numai 20 de milioane de euro de Dortmund de la RB Salzburg.

Norvegianul Erling Haaland este unul dintre cei mai în formă atacanţi din lume la ora actuală. Formaţia pentru care evoulează norvegianul, Borussia Dortmund, i-a fixat un preţ uriaş acestuia.

Conform celor de la ESPN, clubul din Bundesliga cere suma de 180 de milioane de euro în schimbul jucătorului, sumă uriaşă chiar şi în condiţii normale (având în vedere vremurile de pandemie şi bugetele cluburilor care sunt afectate serios). Borussia doreşte să îl vândă pe norvegian în următoarea perioadă având în vedere că acesta are o clauză în contract prin care poate pleca pentru numai 75 de milioane de euro în vara lui 2022.

Real Madrid, Barcelona, Chelsea sau Manchester City sunt cluburile care îşi permit şi care au cele mai mari şansă să-l transfere pe norvegian. Haaland este cotat la 110 milioane de euro în acest moment, conform transfermarkt. Cota acestuia a explodat după ce a fost cumpărat pentru numai 20 de milioane de euro de Dortmund de la RB Salzburg. Haaland şi-a început cariera la Bryne FK, iar în ţara natală a mai evoluat pentru Molde. 8 milioane de euro a plătit Salzburg atunci când l-a cumpărat pe acesta de la Molde.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: erling haaland 

viewscnt
Articole similare