Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

3.000 de pasionaţi de sport, aşteptaţi la startul maratonului panoramic al României – Maratonul Internaţional Braşov

3.000 de pasionaţi de sport, aşteptaţi la startul maratonului panoramic al României – Maratonul Internaţional Braşovgalerie foto

Diverse

Comentarii

Bucureşti, 1 martie 2018 – Maratonul Internaţional Braşov powered by Telekom Sport ajunge în acest an la cea de-a patra ediţie şi va grupa, la start, aproximativ 3.000 de pasionaţi de sport de toate vârstele, din România şi din străinătate.

Competiţia din inima Translivaniei, cu start şi finiş în Piaţa Sfatului, alergare pe cele mai importante străzi din Braşov şi traseu ce ajunge până în Poiana Braşov, a strâns deja, în prima perioadă de înscrieri pentru ediţia din acest an, participanţi din ţări precum Elveţia, Germania, Italia, Iran, Irlanda, Marea Britanie, Moldova, Norvegia, Olanda, Rusia, Suedia şi Ungaria.

"Ca în fiecare an, suntem mândri să aducem, în inima Transilvaniei, maratonul panoramic al României şi una dintre cele mai ofertante competiţii din Europa ca frumuseţe a traseului, ce a primit inclusiv recunoaştere internaţională, atât prin prezenţa în publicaţii de prestigiu, cât şi prin prezenţa semnificativă, la start, a concurenţilor din zeci de ţări de pe mai multe continente. Şi în acest an mizăm pe promovarea Braşovului către sportivii din întreaga lume şi ne dorim să ne menţinem drept unul dintre cele mai importante poluri de atracţie turistică pentru această regiune ce oferă, la schimb, competitorilor, peisaje greu de egalat şi o atmosferă unică", a declarat Vlad Stoica, Preşedinte, Smart Atletic Team.

Organizatorii au pregătit două zile de spectacol, 19 şi 20 mai, în care participanţii şi publicul se vor bucura din plin de atmosfera şi surprizele unui eveniment de anvergură, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for international din domeniu.

“În calitate de partener principal, Telekom prin televiziunea sa de sport, Telekom Sport, susţine pentru al 4-lea an consecutiv această competiţie internaţională care oferă o experienţă completă pasionaţilor de sport. Este în egală măsură un eveniment plin de provocări pentru alergători şi o modalitate perfectă de a ne promova frumuseţile ţării şi obiectivele tursitice, dar si o posibilitate de a susţine o cauză caritabilă prin intermediul Fundaţiei Telekom Romania. Maratonul propagă energie şi este o invitaţie la depăşirea propriilor limite pentru fiecare dintre alergători”, a declarat Ionela Paunica, Senior Coordonator PR, Telekom Romania şi Director Executiv, Fundaţia Telekom Romania.

Maratonul Internaţional Braşov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru oraşul gazdă, dar şi de promovare şi descoperire a obiectivelor turistice, culturale şi gastronomice din România.

Cursele au doar limita inferioară de vârstă, de patru ani, şi o varietate de probe care satisfac orice nivel de pregătire: maraton – 42 km, semimaraton – 21 km, cursă – 10,7 km, cursa populară – 5,7 km, caritabilă, necompetiţională şi necronometrată, team run – 4x10,7 km şi cursa copiilor între 4 şi 14 ani.

Înscrierile în competiţie sunt deschise până în data de 15 mai, pe pagina www.maratonulbrasov.ro.

La toate cursele, primii clasaţi la masculin, feminin şi în funcţie de categoriile de vârstă vor fi premiaţi financiar, dar şi cu diplome, cupe, produse şi servicii sportive, iar toţi participanţii vor primi un kit generos de concurs şi o medalie specială.

Maratonul Internaţional Braşov este un eveniment organizat de Asociaţia Şapte Scări şi Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom România - partenerul principal al evenimentului, Primăria Braşov, Consiliul Judeţean Braşov, Federaţia Română de Atletism - parteneri instituţionali, Cinema One - partener gold, Banca Transilvania, Urban Invest, Paradisul Acvatic - parteneri silver, Dorna, Ciuc Natur Radler, PowerBar - parteneri revitalizare, Columbia, Brasov Trail Adventures - parteneri tehnici, Gral Medical - partener preventie şi Telekom Sport - partener media.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro si pe pagina de Facebook a competiţiei, www.facebook.com/maratonulbrasov.
 

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienţi, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluţiile noastre deschid o lume infinită de oportunităţi de a împărtăşi cele mai frumoase şi emoţionante experienţe cu familia, prietenii, colegii şi cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogăţim vieţile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe şi mobile, tehnologii de ultimă generaţie 4G, fibră optică, precum şi Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experienţă de divertisment, cu acces la conţinut exclusiv şi de calitate, pe toate ecranele, şi funcţionalităţi interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluţii complete de comunicaţii şi IT&C. Reţeaua noastră conectează oameni, maşini şi conţinut, pentru un viitor mai bun, mai sigur şi mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicaţii integrate.

Despre Fundaţia Telekom Romania

Fundaţia Telekom Romania este o organizaţie non-profit care susţine diferite categorii de persoane aflate în situaţii speciale, cauze sociale, copii diagnosticaţi cu boli grave, tineri talentaţi şi răspunde apelurilor umanitare în cazul calamităţilor naturale.

Fundaţia îşi propune să identifice, prin interacţiune directă cu angajaţii si comunitatea, zonele şi categoriile sociale care au nevoie prioritar de suport şi să răspundă nevoilor reale ale acestora în timp util.

 

Afla mai multe despre: brasovmaratonromania 

viewscnt
Articole similare