Experiențe împreună.
You are here:

3 jucători de la United au chemat acasă o actriţă din filme pentru adulţi şi au pus-o să plătească pizza. Ce explicaţii i-au dat fetei :)

3 jucători de la United au chemat acasă o actriţă din filme pentru adulţi şi au pus-o să plătească pizza. Ce explicaţii i-au dat fetei :)galerie foto

Diverse

Comentarii

Shona River, o vedetă unguroaică de filme pentru adulţi, susţine că şi-a oferit serviciile pentru trei jucători de la Manchester United. Ceea ce a şocat-o cel mai mult a fost că unul dintre ei a comandat pizza şi a plătit-o cu banii ei.

În vârstă de 28 de ani, Shona River este actriţă în filme pentru adulţi. S-a născut în Ungaria, dar este cunoscută în lumea bărbaţilor din filmele XXX. Shona River susţine că aşa a ajuns să întreţină relaţii intime cu trei jucători de la Manchester United.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

O vedetă din filme pentru adulţi susţine că a întreţinut relaţii intime cu trei jucători de la United

Shona River a făcut o dezvăluire care i-a şocat pe englezi. Trei jucători de la Manchester United au plătit pentru serviciile ei şi spune că atitudinea acestora a dezamăgit-o rău.

”Se aşteaptă ca tu să fii cu ei pentru că sunt celebri, dar nu vor să se întâlnească cu tine. Te doresc ca fata din umbră. Dacă au mulţi bani, nu înseamnă că vor să fie şi generoşi”, a spus Shona River, citată de Mirror. Tânăra a evitat să dea însă numele celor trei jucători.

Shona River spune că a rămas şocată când unul dintre ei a comandat pizza şi a plătit livrarea din banii ei. Acesta i-a reţinut 200 de euro din suma promisă actriţei, pe motiv că nu mai are alţi bani în portofel: ”L-am întrebat despre aşa şi mi-a zis: 'îmi pare rău, am comandat pizza pentru prietenii mei şi am luat bani de la tine pentru că nu mai aveam alţii'”, a mai spus vedeta de filme pentru adulţi.

viewscnt
Articole similare
Cine e singura sportiva din Romania calificata in trei probe la Jocurile Olimpice. Candideaza si...