Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

32 de meciuri. 22 de victorii. 2 titluri. Zidane vrea să-şi mărească CV-ul în Liga Campionilor: ”Acum putem să fim foarte fericiţi”

32 de meciuri. 22 de victorii. 2 titluri. Zidane vrea să-şi mărească CV-ul în Liga Campionilor: ”Acum putem să fim foarte fericiţi”galerie foto
Comentarii

Zinedine Zidane continuă să scrie istorie în Liga Campionilor. Tehnicianul lui Real are 22 de victorii în 32 de meciuri, iar acum visează la a treia Ligă câştigată în trei ani la rând.

Antrenorul lui Real Madrid a păstrat discursul ales de toţi ”galacticii” şi a vorbit despre suferinţa echipei în faţa lui Bayern Munchen.

Adevărul este că acum putem să fim foarte, foarte fericiţi, mai ales la cât am suferit azi. Poate prea mult, dar d-asta este frumos fotbalul. Suntem bucuroşi că s-a terminat cu bine pentru noi.

Am fost încolţiţi, ei au venit din spate şi ne-a fost destul de greu să rezistăm. A fost foarte bine că am jucat meciul decisiv la noi acasă, ne-a ajutat foarte mult sprijinul fanilor. Suntem în finală, ne dorim să câştigăm din nou. Acum trebuie să ne odihnim şi abia apoi ne gândim la ultimul meci.

Benzema merita o asemenea seară. A fost criticat, dar a muncit în continuare şi acum a fost răsplătit. Acelaşi lucru e valabil şi pentru Navas, care a avut câteva parade senzaţionale în partea a doua”, a spus Zidane.

Afla mai multe despre: zidanerealbayernliga campionilor 

viewscnt
Articole similare