Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

7 jucători pleacă de la FCSB. Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea

7 jucători pleacă de la FCSB. Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea

Superliga

Comentarii

Nu mai puţin de 7 jucători vor pleca de la FCSB în această vară, după ce Gigi Becali i-a trecut pe linie moartă. Patronul FCSB conturează lotul pentru sezonul viitor şi vrea să scape de jucătorii care n-au dat randament.

FCSB trece prin schimbări importante după ce a ratat un nou titlu. Gigi Becali a numit deja un alt antrenor, pe Dinu Todoran, însă lucrează şi la componenţa lotului. Patronul FCSB a anunţat că va face 4-5 transferuri şi, în acelaşi timp, vor pleca 7 jucători.

Pe lista lui Gigi Becali au fost trecuţi jucătorii care n-au dat randament şi care au jucat foarte puţin în sezonul care s-a încheiat. Câţiva dintre ei au salarii de cel puţin 10.000 de euro pe lună.

Cine sunt cei 7 jucători care pleacă de la FCSB

Spre deosebire de alte perioade, Gigi Becali nu mai este dispus să ignore cheltuielile. Fostul europarlamentar a anunţat astfel că va renunţa la jucătorii care n-au impresionat şi care au salarii mari. În total, 7 jucători vor pleca de la FCSB, scrie as.ro.

Lucian Filip - este cel mai vechi jucător din lotul FCSB-ului. Cariera i-a fost însă marcată de accidentări grave. În vară îi expiră contractul, dar Mihai Stoica ar dori să-l păstreze în staff.

Alexandru Stan - n-a mai jucat la prima echipă din vara lui 2019, după ce s-a accidentat cu Alashkert, în preliminariile Europa League. Cu toate acestea, Alexandru Stan a preferat să rămână şi să-şi încaseze banii din contract. În ultima vreme a jucat pentru echipa secundă a clubului.

Aristeidis Soiledis - transferat de la FC Botoşani, fundaşul grec l-a impresionat iniţial pe Gigi Becali. Între timp, a ajuns pe lista neagră, n-a jucat deloc în ultimul timp şi a plecat deja în Grecia.

Ante Vukusic - a fost transferat în iarnă de FCSB, însă Gigi Becali nu i-a oferit prea multe şanse. Atacantul în vârstă de 29 de ani a adunat 5 apariţii la FCSB, dar n-a marcat niciun gol.

Alexandru Buziuc - a fost adus în vara trecută, de la Academica Clinceni şi transferul său a fost o adevărată surpriză. Cel care a insistat ca el să vină la FCSB a fost Gigi Becali, care între timp s-a convins că nu este o soluţie prea bună pentru atac. În acest sezon a adunat 24 de apariţii, dar a marcat doar 2 goluri.

Ionuţ Vînă - este un jucător care a impresionat după ce a fost transferat de la Viitorul. Ulterior, a apărut tot mai rar în prima echipă. Totuşi, plecarea lui Vîna ar fi o surpriză.

Dragoş Nedelcu - a fost transferat de la Viitorul pentru 2 milioane de euro şi Gigi Becali a sperat că va fi unul dintre jucătorii pe care îi va vinde pe bani mulţi. Plimbat între poziţia de fundaş central şi cea de mijlocaş la închidere, dar chinuit şi de accidentări, Dragoş Nedelcu nu şi-a atins potenţialul şi ar urma să plece de la FCSB.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare