Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

9 titluri mondiale la Bucureşti I Ronnie O'Sullivan, Mark Selby şi Stuart Bingham revin în România pentru un demonstrativ de 5 stele!

9 titluri mondiale la Bucureşti I Ronnie O'Sullivan, Mark Selby şi Stuart Bingham revin în România pentru un demonstrativ de 5 stele!

Alte sporturi

Comentarii

Cei mai mari jucători de snooker din lume revin la Bucureşti, acolo unde în luna martie a acestui an va avea loc un nou turneu de cinci stele. Ronnie O'Sullivan, Mark Selby şi Stuart Bingham, adică ultimii 3 campioni mondiali, au confirmat deja prezenţa în România.

"Lucrăm intens de câteva luni şi pot confirma că vom avea snooker şi în 2018 la Bucureşti. Avem deja confirmările unor jucători de clasă mondială şi abia aşteptăm să anunţăm totul în cel mai scurt timp. Ne dorim ca şi la precedentele evenimente să avem o sală plină şi să ne bucurăm preţ de câteva zile de un spectacol grandios! Nu ne oprim aici şi vrem să aducem cei mai importanţi campioni mondiali la Bucureşti!", a spus Adrian Thiess, organizatorul evenimentului pentru GSP.RO.
 
Ca şi în anii trecuţi, evenimentul va avea loc la Circul Globus din Bucureşti, iar în cel mai scurt timp iubitorii snookerului vor afla toate detaliile referitoare la perioada de desfăşurare a turneului, dar şi preţurile biletelor.

Afla mai multe despre: ronnie o'sullivanmark selbystuart binghamadrian thiessmecisnookerbucuresti 

viewscnt
Articole similare