Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A apărut echipa etapei 23 din Liga 1! Elias Charalambous, antrenorul rundei din acest an

A apărut echipa etapei 23 din Liga 1! Elias Charalambous, antrenorul rundei din acest an

Superliga

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 23-a:

PORTAR

Lukas Zima (Petrolul Ploieşti) - Portarul prahovenilor a fost imbatabil, având şapte intervenţii în duelul prahovenilor cu Oţelul. A bifat al 10-lea meci fără gol încasat.

FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR 1907 Cluj) - A dominat întreg flancul drept. Indiscutabil, este unul dintre cei mai buni pe postul său din campionat.

Rachid Bouhenna (Politehnica Iaşi) - Căpitan în premieră, a făcut un joc perfect în defensivă. Experienţa lui este un câştig pentru gruparea moldavă.

Siyabonga Ngezana (FCSB) - Debutant în fotbalul european în acest sezon, a devenit rapid titular incontestabil în cea mai bună defensivă din campionat. Prinde pentru a patra oară echipa etapei.

Diogo Rodrigues (UTA Arad) - Utilizat în stânga, a înscris în permieră pe prima scenă din România, golul său dovedindu-se a fi decisiv.

MIJLOCAŞI

Silviu Balaure (FC Hermannstadt) - O nouă prestaţie formidabilă! A înscris de două ori şi a ajuns la şapte goluri în campionatul curent, în care mai are şi cinci assist-uri.

Adrian Şut (FCSB) - A acoperit excelent centrul terenului, unde roş-albaştrii au blocat majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de adversari.

Ronaldo Deaconu (Farul Constanţa) - Transferat în această iarnă la Farul, a marcat primul gol în tricoul dobrogenilor, răsplătind încrederea primită din partea antrenorului.

ATACANŢI

Ciprian Deac (CFR Cluj) - O nouă lecţie predată de cel care s-a remarcat întreaga carieră prin seriozitatea cu care a tratat fotbalul. A oferit trei pase decisivie, ajungând la 90 de assist-uri în 17 sezoane de SuperLigă.

Borisan Burmaz (FC Rapid 1923) - Pentru al doilea meci la rând, vârful sârb s-a dovedit a fi arma secretă care a adus toate punctele giuleştenilor.

Florinel Coman (FCSB) - Un nou meci în care a arătat că este demn să poarte pe tricou legendarul număr 7. A fost principalul pericol pentru apărarea adversă.

ANTRENORUL ETAPEI

Elias Charalambous (FCSB) - Tehnicianul roş-albaştrilor a pregătit perfect meciul de pe „Ion Oblemenco", unde bucureştenii s-au impus clar în faţa unui contracandidat în lupta pentru locurile fruntaşe.

Afla mai multe despre: lpfechipa etapeielias charalambous 

viewscnt
Articole similare