Experiențe împreună.
You are here:

A apărut pe internet clasamentul final pentru Balonul de Aur. Cristiano Ronaldo nu prinde nici măcar TOP 3, cine e marele câştigător

A apărut pe internet clasamentul final pentru Balonul de Aur. Cristiano Ronaldo nu prinde nici măcar TOP 3, cine e marele câştigătorgalerie foto
Comentarii

Atacantul argentinian Lionel Messi a câştigat ancheta pentru Balonul de Aur, cu 446 de puncte, urmat de fundaşul olandezul Virgil Van Dijk de la FC Liverpool, cu 382 de puncte, şi de atacantul egiptean Mohamed Salah, tot de la FC Liverpool, cu 179 de puncte, potrivit unui clasament dezvăluit pe reţelele de socializare, informează lesoir.be.

France Football va decerna, astăzi, Balonul de Aur, trofeu care recompensează cel mai bun fotbalist din lume în 2019, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Teatrul Châtelet din Paris.

După ce anul trecut ceremonia a fost organizată la Grand Palais şi trofeul i-a revenit lui Luka Modric, în acest an, premianţii celei de-a 64-a ediţii vor fi recompensaţi la Teatrul Chatelet.

În acest an, pe lângă Balonul de Aur, vor mai fi acordate trei trofee: Balonul de Aur la feminin, trofeul Kopa, pentru cel mai bun tânăr jucător, şi trofeul Lev Iaşin pentru cel mai bun portar.

Dacă va câştiga Messi, acesta va fi al şaselea Balon de Aur din cariera argentinianului.

viewscnt
Articole similare
Nuntă după nuntă în tenis! Jucătoarea din România care s-a măritat cu un fost...