Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A arătat ca un jucător ce nu are ce să caute în liga a doua” Ce au scris italienii după golul marcat de Dennis Man în prima etapă din Serie B

”A arătat ca un jucător ce nu are ce să caute în liga a doua” Ce au scris italienii după golul marcat de Dennis Man în prima etapă din Serie B
Comentarii

Dennis Man a fost titular şi a marcat în primul meci al sezonului din Serie B pentru Parma.

Românul a avut o prestaţie consistentă în deplasarea de la Frosinone, remarcându-se încă din prima repriză, atunci când Brunetta nu a reuşit să profite de pasa sa pentru a deschide scorul.

Frosinone - Parma a fost 1-1 la pauză, dar în minutul 52, Dennis Man a reuşit să marcheze golul doi al echipei sale şi a fost aproape să aducă prima victorie oficială a sezonului pentru noul antrenor al Parmei, Enzo Maresca. Man a finalizat, elegant, pe lângă portar.

Doar că în minutul 89, gazdele au reuşit să marcheze golul egalizator prin Charpentier. Frosinone - Parma s-a terminat 2-2.

Presa din Italia i-a acordat nota 6,5 lui Man, cea mai mare, 7, a primit-o Brunetta.

"A fost lucid în faţa porţii şi a marcat golul de 2-1. În prima repriză, a părut să joace mai mult rolul pasatorului şi a făcut şi faza defensivă. A jucat bine cât l-au ţinut picioarele", au scris cei de la Forza Parma.

"Man a fost nervos în prima repriză, dar în a doua a schimbat vitezele şi a adus golul de 2-1 pe contraatac. În unele momente a arătat că un jucător ce nu are ce căuta în liga a doua", au notat şi cei de la Parma Live. 

Frosinone - Parma 2-2. Dennis Man a marcat pentru echipa lui Maresca, la primul meci în noul sezon din Serie B

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie b 

viewscnt
Articole similare