Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A avut performanţe slabe” Aşa explică nemţii excluderea lui Dragoş Nedelcu din lotul lui Dusseldorf

”A avut performanţe slabe” Aşa explică nemţii excluderea lui Dragoş Nedelcu din lotul lui Dusseldorf
Comentarii

Dragoş Nedelcu a ieşit din echipa de start a Fortunei Dusseldorf, după un început în care a fost titular.

”Performanţe slabe” Aşa explică nemţii excluderea lui Dragoş Nedelcu din lotul lui Dusseldorf

El e doar împrumutat şi poate ajunge înapoi în Liga 1, după ce Gigi Becali a acceptat, în vară, să-i ofere şansa de a pleca sub formă de împrumut.  

La Fortuna Dusseldorf, Nedelcu a jucat în jumătate dintre meciurile din liga a doua din Germania şi o dată în Cupa Germaniei. Ultimele minute la echipa de club le-a jucat pe 16 octombrie, în remiza 1-1 cu Hamburg, apoi au urmat două meciuri în care a fost rezervă neutilizată, iar cu Hannover nu a fost în lot. 

Publicaţia germană RP-Online a explicat înaintea meciului cu Dresda care a fost motivul pentru care Nedelcu a fost exclus din lot la ultimul joc: "Nu a fost accidentat, dar nu a fost în lot la egalul cu Hannover din cauza performanţelor sale slabe de la antrenamente", a scris sursa citată.

Antrenorul Christian Preuser a confirmat că a avut o discuţie cu jucătorul român după ce l-a exclus din lot şi a dezvăluit: "Am avut o discuţie cu Dragoş după ce nu a fost în lot şi am văzut o reacţie bună din partea lui".

  • 8 meciuri şi o pasă decisivă a strâns Dragoş Nedelcu la Fortuna Dusseldorf

FCSB l-a împrumutat până la finalul sezonului pe Dragoş Nedelcu, iar Gigi Becali ar urma să încaseze 2 milioane de euro, dacă Dusseldorf activează clauza de cumpărare definitivă. Totuşi, e puţin probabil ca acest lucru să se întâmple, în urma informaţiilor furnizate de presa din Germania. 

Dacă revine la FCSB, Dragoş Nedelcu ar urma să fie folosit tot pe postul de fundaş central, acolo unde staff-ul şi Gigi Becali l-au trimis în ultima perioadă petrecută la echipă. 

Afla mai multe despre: dragos nedelcufortuna dusseldorf 

viewscnt
Articole similare