Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"I-am făcut ofertă". MM Stoica a spus numele! Fotbalistul important cu care a negociat FCSB înaintea lui Chiricheş | EXCLUSIV

"I-am făcut ofertă". MM Stoica a spus numele! Fotbalistul important cu care a negociat FCSB înaintea lui Chiricheş | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În vara trecută, FCSB l-a convins pe Vlad Chiricheş (34 de ani) să revină după 10 ani petrecuţi în străinătate, cu precădere în Italia. Totuşi, un alt jucător important din istoria recentă a "roş-albaştrilor" putea ajunge înaintea lui Chiricheş înapoi la echipă.

Este vorba despre Alexandru Chipciu (35 de ani), fostul şeptar al echipei, care a fost dorit în 2022 înapoi la FCSB. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie ale FCSB, a dezvăluit oferta făcută pentru revenirea lui Chipciu, care n-a avut loc.

Alexandru Chipciu, ofertă concretă pentru revenirea la FCSB: "A ales Universitatea Cluj"

Alexandru Chipciu a fost dorit de FCSB în vara lui 2022, când a preferat să se transfere la U Cluj după o experienţă mai puţin plăcută la CFR Cluj. Oficialul "roş-albaştrilor", Mihai Stoica, a dezvăluit că a existat o discuţie pentru întoarcerea lui Chipciu.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Întrebat dacă se pune problema unei reveniri în vara lui 2024, Mihai Stoica a spus că acest lucru nu intră în discuţie pentru că Alexandru Chipciu mai are contract cu U Cluj pentru încă un an.

"Alex Chipciu, anul trecut i-am făcut ofertă şi a ales Universitatea Cluj. Pentru mine a fost tot timpul un jucător extrem de important, m-a durut sufletul când s-a dus la CFR şi atunci de aia nu am vorbit o perioadă destul de lungă. Eu îl îndrumasem să meargă în Turcia, dar am înţeles că e viaţa lui în joc, nu a mea.

N-are cum să fie în atenţia noastră, e sub contract cu U Cluj, nu este în ultimele şase luni"
, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Alexandru Chipciu a fost unul dintre cei mai importanţi fotbalişt din lotul lui U Cluj în acest sezon, în care a strâns nu mai puţin de 37 de meciuri (3073 de minute) în toate competiţiile, timp în care a marcat de şase ori şi a livrat patru pase decisive.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Chipciu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alexandru chipciu oferta fcsbfcsb oferta transfer alexandru chipciualexandru chipciu transfer fcsbalexandru chipciu transfer fcsbalexandru chipciu fcsb 

viewscnt
Articole similare