Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A căpătat experienţă lucrând cu antrenori foarte buni". Prima variantă pentru naţionala U21, misiune grea: "Nu este uşor după Mirel Rădoi"

"A căpătat experienţă lucrând cu antrenori foarte buni". Prima variantă pentru naţionala U21, misiune grea: "Nu este uşor după Mirel Rădoi"

Echipa națională

Comentarii

Noul antrenor al Concordiei Chiajna, Florin Bratu, a discutat despre posibila numire a lui Adrian Mutu pe banca naţionalei României U21.

Membrii Comisiei Tehnice FRF l-au nominalizat pe Adrian Mutu pentru a deveni noul antrenor al reprezentativei de tineret a României, fiind un pas uriaş înainte pentru fostul decar al naţionalei în vederea numirii sale ca selecţioner. 

Florin Bratu susţine că Adrian Mutu a căpătat suficientă experienţă pentru a ajunge pe banca tricolorilor mici: "Da, Adrian Mutu nu cred că are nevoie de nico prezentare. Este soluţia federaţiei, trebuie să îl susţinem şi să îi dăm încredere. Cu siguranţă, în toţi aceşti ani a căpătat experienţă lucrând cu antrenori foarte buni, a acumulat destulă informaţie şi sper să se califice naţionala de tineret. Nu este uşor, este o presiune în plus, pentru că Mirel Rădoi, alături de jucători, a ridicat foarte mult ştacheta, iar acum, pentru oricare antrenor vine, va fi o presiune în plus", a declarat Florin Bratu. 

Adrian Mutu are 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Tg. Mureş.

Până în prezent le-a mai pregătit pe FC Voluntari şi echipa U21 a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate.

 

 

 

Afla mai multe despre: adrian mutuflorin bratunationala u21romania u21 

viewscnt
Articole similare