Experiențe împreună.
You are here:

"A căpătat experienţă lucrând cu antrenori foarte buni". Prima variantă pentru naţionala U21, misiune grea: "Nu este uşor după Mirel Rădoi"

"A căpătat experienţă lucrând cu antrenori foarte buni". Prima variantă pentru naţionala U21, misiune grea: "Nu este uşor după Mirel Rădoi"

Echipa națională

Comentarii

Noul antrenor al Concordiei Chiajna, Florin Bratu, a discutat despre posibila numire a lui Adrian Mutu pe banca naţionalei României U21.

Membrii Comisiei Tehnice FRF l-au nominalizat pe Adrian Mutu pentru a deveni noul antrenor al reprezentativei de tineret a României, fiind un pas uriaş înainte pentru fostul decar al naţionalei în vederea numirii sale ca selecţioner. 

Florin Bratu susţine că Adrian Mutu a căpătat suficientă experienţă pentru a ajunge pe banca tricolorilor mici: "Da, Adrian Mutu nu cred că are nevoie de nico prezentare. Este soluţia federaţiei, trebuie să îl susţinem şi să îi dăm încredere. Cu siguranţă, în toţi aceşti ani a căpătat experienţă lucrând cu antrenori foarte buni, a acumulat destulă informaţie şi sper să se califice naţionala de tineret. Nu este uşor, este o presiune în plus, pentru că Mirel Rădoi, alături de jucători, a ridicat foarte mult ştacheta, iar acum, pentru oricare antrenor vine, va fi o presiune în plus", a declarat Florin Bratu. 

Adrian Mutu are 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reuşite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City şi ASA Tg. Mureş.

Până în prezent le-a mai pregătit pe FC Voluntari şi echipa U21 a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate.

 

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe