Experiențe împreună.
You are here:

A crezut că nu vede bine! Cel mai geros Crăciun trăit de Doroftei! Cum s-a descurcat la -40 de grade în Canada: ”Se spărgea paharul”

A crezut că nu vede bine! Cel mai geros Crăciun trăit de Doroftei! Cum s-a descurcat la -40 de grade în Canada: ”Se spărgea paharul”

Box

Fost campion mondial la profesionişti, Leonard Doroftei, şi-a petrecut ani buni pe continentul nord american, în Canada. ”Moşul” a fost însă şocat în clipa în care a simţit pe propria-i piele frigul aproape insuportabil de peste Ocean.

"Doar auzisem că sunt geruri insuportabile, dar când am vazut că termometrul se duce vertiginos la minus 40 de grade, am înţeles ce înseamnă cu adevărat frigul din Canada. Dacă scoteam afară un pahar cu apă, nu doar că aceasta ar fi îngheţat instantaneu, dar cred că se spărgea şi paharul", a spus Doroftei.

"Când mă dădeam jos din maşină lăsam motorul pornit. Altfel riscam să rămân acolo", a mai spus Doroftei, care recunoaşte că toate Sărbătorile Crăciunului petrecute la Montreal erau foarte frumoase, dar niciuna dintre ele nu se poate compara cu Crăciunul petrecut în ţară, la Ploieşti. 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.