Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A cucerit Premier League în 4 meciuri. Duel în Manchester pentru mijlocaşul senzaţie al lui Wolverhampton

A cucerit Premier League în 4 meciuri. Duel în Manchester pentru mijlocaşul senzaţie al lui Wolverhamptongalerie foto

Manchester United

Comentarii

Wolverhampton Wanderers a promovat în sezonul trecut în Premier League şi în primele patru etape ale sezonului a pierdut o singură dată, 0-2 cu Leicester. Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai săi a trezit deja interesul marilor cluburi din Anglia scrie Mirror.

Titular în toate cele patru etape de debut din Premier League, mijlocaşul portughez Ruben Neves a bifat toate minutele până acum şi a impresionat puternic. Atât de mult încât presa britanică notează că marile rivale din Manchester, City şi United au pus ochii pe el şi ar urma să facă oferte oficiale în iarnă pentru transferul său.

Un gol şi o pasă decisivă are Neves în acest sezon, fotbalistul în vârstă de numai 21 de ani evoluând ca mijlocaş defensiv.

18 milioane de euro a plătit Wolves pentru a-l aduce anul trecut de la FC Porto, într-o mutare care părea surprinzătoare, ţinând cont că pe urmele sale se aflau cluburi mari ca AC Milan, Atletico Madrid sau Arsenal.

La numai un an distanţă, Ruben Neves ar putea ajunge în cele din urmă la o echipă mare, englezii scriind că City şi United sunt dispuse să ofere 50 de milioane de euro pentru el.

  • 83% este procentajul de pase corecte al lui Neves în primele patru etape
  • 1.6 intercepţii pe meci a reuşit în acest sezon
  • 1.4 driblinguri per partidă are Neves în campionat
  • 2.6 tackling-uri reuşite per joc

Afla mai multe despre: ruben nevesmanchester unitedmanchester citytransferuripremier league 

viewscnt
Articole similare