Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat gol în Europa, dar nu s-a salvat! Becali e hotărât să cedeze un jucător de la FCSB: ”Cred în el, dar aşa am promis”

A dat gol în Europa, dar nu s-a salvat! Becali e hotărât să cedeze un jucător de la FCSB: ”Cred în el, dar aşa am promis”

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte de o nouă despărţire în compartimentul ofensiv, asta chiar dacă a început sezonul iar formaţia roş-albastră n-a reuşit încă să transfere un atacant.

Daniel Benzar, una dintre soluţiile ofensive din lotul lui Dică, a reuşit să marcheze în meciul cu Rudar, de pe Arena Naţională, dar golul din Europa League nu-l va salva. Becali este hotărât să-l împrumute, deşi declarase, imediat după partidă, că îl va păstra în lot pe fratele mai mic al lui Romario Benzar.

Am promis şi acolo, vreau să mă ţin şi de promisiunea mea, că am zis că dacă dă gol nu-l mai dau la Voluntari. Să vedem ce atacant vom aduce, dar el ar trebui să joace, de asta are nevoie. Eu cred mult încă în Benzar ăsta mic”, a spus Becali, la ProX.

Daniel Benzar a jucat sezonul trecut tot la Voluntari, iar iflovenii şi-l doresc pe mijlocaş pentru încă un an la echipă. Rămâne de văzut dacă roş-albaştrii vor accepta să-l cedeze şi în această stagiune sau dacă Benzar va rămâne alături de echipa antrenată de Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: benzarbecalifcsbrudar,  

viewscnt
Articole similare