Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid, gol anulat contra lui Bayern Munchen. Nacho a faultat în atac, iar VAR-ul a intervenit

VIDEO | Real Madrid, gol anulat contra lui Bayern Munchen. Nacho a faultat în atac, iar VAR-ul a intervenit
Comentarii

Semifinala dintre Real Madrid şi Bayern Munchen va stabili a doua finalistă din Liga Campionilor. După ce Bayern a condus, Real a egalat, dar reuşita a fost anulată de VAR.

Golul marcat de Real, anulat pentru fault în atac

Real Madrid şi Bayern Munchen s-au întâlnit la Madrid în cadrul manşei a doua din semifinalele Ligii Campionilor. Scorul înregistrat în turul din Germania a fost 2-2.

Prima repriză a fost fără goluri, chiar dacă ocaziile mari nu au lipsit de ambele părţi, astfel că s-a intrat la vestiare aşa cum s-a ieşit, cu scor ”alb”.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Dar repriza a doua a început ca din tun. Ambele echipele au pus serioase probleme la porţile adverse, iar deschiderea de scor era inevitabilă.

Aceasta a venit în minutul 68. Harry Kane a trimis o diagonală lungă spre Alphonso Davies, aflat în bandă. Acesta a pătruns în centrul terenului şi l-a ”executat” pe Lunin, cu un şut fabulos, care s-a dus în plasa laterală.

Dar Realul nu a renunţat şi a egalat trei minute mai târziu. Totuşi, reuşita s-a marcat în mod neregulamentar. La un corner, Nacho l-a împins în mod intenţionat pe Kimmich.

Deşi ”centralul” Szymon Marciniak a validat iniţial golul, faza a fost verificată şi la VAR, acolo unde s-a văzut totul clar despre ce s-a întâmplat la contactul dintre fundaşul gazdelor şi jucătorul oaspeţilor.

La acest scor, Bayern o conduce pe Real cu 3-2 la general şi este calificată în finala Champios League nemţească de pe Wembley contra rivalei Borussia Dortmund.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: real bayernliga campionilorreal madridbayern munchen 

viewscnt
Articole similare