Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A debutat cel mai tânăr jucător din istoria lui Liverpool, în Cupa Angliei. El este următorul nume mare al "cormoranilor"

A debutat cel mai tânăr jucător din istoria lui Liverpool, în Cupa Angliei. El este următorul nume mare al "cormoranilor"

Liverpool

Comentarii

Liverpool a jucat luni seară în Cupa Angliei cu Wolves, în deplasare, moment care a marcat debutul celui mai tânăr jucător al "cormoranilor" din istoria competiţie.

Doar şase minute a rezistat pe teren Dejan Lovren, care a ieşit accidentat, iar în locul său a intrat Ki-Jana Hoever. Născut în 2002, are doar 16 ani şi, per total, este al treilea cel mai tânăr jucător din istoria lui Liverpool. 

Olandezul, care joacă în mod normal pe poziţia de fundaş dreapta, poate evolua şi în centrul apărării şi a crescut în academia lui Ajax până în vara anului trecut, când a fost adus de Klopp la Liverpool. Mai mult decât atât, presa engleză notează că el este motivul pentru care Nathaniel Clyne a fost împrumutat la Bournemouth. La prima vedere, liderul din Premier League a rămas cu un singur fundaş în lot, dar tehnicianul german ar vrea să îl promoveze pe tânărul Hoever la prima echipă. 

Hoever are cinci selecţii la reprezentativa sub 17 ani a Olandei şi trei goluri marcate. În acest sezon, a jucat cinci meciuri pentru Liverpool în UEFA Youth League. 

Afla mai multe despre: liverpoolki-jana hoeverdebutantcupa angliei 

viewscnt
Articole similare