Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A descoperit elixirul tinereţii! Cristiano Ronaldo aniversat în aceeaşi zi cu Hagi şi Neymar. Portughezul, cifre uluitoare

A descoperit elixirul tinereţii! Cristiano Ronaldo aniversat în aceeaşi zi cu Hagi şi Neymar. Portughezul, cifre uluitoare galerie foto
Comentarii

Cristiano Ronaldo împlineşte 35 de ani, dar pare că a descoperit elixirul tinereţii.

Juventus este sigură că Ronaldo are fizicul unui puşti de 20 de ani, dar calendarul nu minte. Cristiano Ronaldo împlineşte astăzi 35 de ani. Chiar şi-asa, unul dintre cele mai grele nume din istoria fotbalului a uitat, fără îndoială, vârsta din buletin. Şi continuă să impresioneze, la cel mai inalt nivel. O statistică la prima vedere arată că Ronaldo a disputat 994 de meciuri la profesionişti. A marcat 722 de goluri şi a distribuit 251 de pase decisive.

Are 29 de trofee câştigate şi 5 trofee Balonul de Aur. Acelaşi Cristiano Ronaldo este golgeterul all time al UEFA Champions League şi cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, cu mai multe goluri marcate, decât meciuri jucate! (451 de goluri în 438 de meciuri) Evident, Cristiano este cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei Portugaliei, dar şi cel mai bun marcator al acestei echipe naţionale. Transferat de Juventus în vara anului trecut, Cristiano a atins deja borna 70 de meciuri jucate pentru piemontezi.

Are 50 de goluri marcate şi 13 pase decisive, la cre se adaugă deja un nou titlu de campion al Italiei şi o Supercupă în această ţară. A marcat deja împotriva tuturor echipelor din Serie A contra cărora a jucat, iar în sezonul curent are 22 de goluri în 27 de meciuri jucate şi 19 goluri în 19 meciuri de Serie A.

Singurele trofee din istoria naţionalei Portugaliei se leagă de numele său. Cristiano a cucerit trofeul European la Euro 2016 cu reprezentativa ţării sale, dar şi Nations League în 2018-2019. Cu 99 de goluri marcate în 164 de selecţii în echipa naţională, Ronaldo mai are nevoie de doar 10 goluri pentru a devenit cel mai bun marcator din toate timpurile la nivelul echipelor reprezentative.

De patru ori a cucerit Cristiano Ronaldo Gheata de Aur. A făcut-o în 2008, 2011, 2014 şi 2015. Între timp însă a devenit cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor cu 128 de goluri.

Nu mai puţin de 46 de hattrick-uri a reuşit să înscrie Cristiano Ronaldo în toată cariera lui. DA, există cluburi in fotbalul mare care nu adună atâtea hattrick-uri, cu mii de jucători la activ, in toată istoria lor! De 125 de ori Cristiano a marcat "o dublă" într-un meci şi de alte 8 ori a marcat câte patru goluri. 223 de echipe diferite au încasat goluri de la Cristiano Ronaldo, ceea ce spune multe despre capacitatea sa de a marca goluri pe bandă rulantă.

Şi când lumea a sesizat că acomodarea în fotbalul italian e dificilă chiar şi pentru zei ca Ronaldo, Cristiano a explodat din nou. A egalat recordul de goluri consecutive marcate în Serie A, punctând de 9 ori la rând în meciurile campioanei Italiei, Juventus Torino. La cât mai mulţi ani în fotbal, Cristiano!

Afla mai multe despre: cristiano ronaldojuventushagineymar 

viewscnt
Articole similare