Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A explicat de ce a făcut asta!?" VIDEO | Burleanu a aflat decizia radicală a lui Gică Popescu în aeroport: "Sunt surprins..."

"A explicat de ce a făcut asta!?" VIDEO | Burleanu a aflat decizia radicală a lui Gică Popescu în aeroport: "Sunt surprins..."

Fotbal intern

Comentarii

Gică Popescu a confirmat astăzi că a demisionat din Comitetul de Organizare al CM 2030 în România, însă fostul căpitan al naţionalei n-a dorit să-şi explice decizia. Totuşi, s-a speculat că decizia ar avea legătură cu faptul că imaginea sa ar fi fost asociată cu cea a lui Răzvan Burleanu, omul care a devenit preşedinte al FRF în 2014, după ce Popescu a fost arestat chiar înaintea alegerilor la care era considerat mare favorit.

În această primăvară, "Baciul" participase la o întâlnire la Sofia în vederea pregătirii unei candidaturi comune cu Serbia, Bulgaria şi Grecia pentru găzduirea CE 2028 sau CM 2030. La întruniri a luat parte şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, iar ulterior în media a apărut o imagine cu cei doi, pe care fostul fotbalist a catalogat-o drept "un rahat de poză".

Răzvan Burleanu a aflat astăzi, la plecarea în Grecia, că Popescu a decis să se retragă din acest proiect şi s-a declarat surprins, precizând însă Popescu nu avea cum să demisioneze dintr-o comise care nici nu s-a înfiinţat.

"Nu ştiu subiectul, doar dacă îmi puteţi da dumneavoastră mai multe detalii...



Sunt surprins de această decizie fiindcă în primul rând nu există o comisie sau un comitet de organizare pentru Campionatul Mondial din 2030 sau pentru Campionatul European din 2028.

E decizia lui, nu pot eu să comentez. A explicat de ce a făcut acest lucru? Cred că el e cel mai în măsură să vă explice de ce a luat această decizie"
, a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: burleanupopescu 

viewscnt
Articole similare