Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A făcut bine Radu Ştefan că nu s-a transferat la Inter Milano? ”A gândit cu inima, nici financiar, nici profesional!” EXCLUSIV

A făcut bine Radu Ştefan că nu s-a transferat la Inter Milano? ”A gândit cu inima, nici financiar, nici profesional!” EXCLUSIV

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu şi-a prelungit contractul cu Lazio pe încă un sezon şi a refuzat oferta venită de la Inter Milano.

Chiar dacă ar fi putut să se transfere la Inter Milano, fundaşul român în vârstă de 34 de ani a decis să rămână la clubul unde a devenit legendă. Ioan Andone a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport, iar fostul mare antrenor şi jucător român, consideră că experimentatul fundaş a ales cu inima. 

”A gândit cu inima, nici financiar, nici profesional!”

”Păi, era între Inter şi Lazio când ne-am văzut în vara asta. Îl căuta Simone Inzaghi. Nu ştiu dacă a făcut bine că a rămas, când vine un antrenor care schimbă sistemul, este greu să îl faci pentru că Radu este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali stânga din campionatul italian, în sistemul cu 3.

Să îl pui fundaş lateral e foarte greu, să îl pui în 4, să joace el cu Acerbi e foarte greu. Nu era un mare risc să se duca la Inter. Acolo antrenorul joacă cu trei fundaşi centrali şi atunci era altceva.

Şi-a dorit să rămână, a gândit cu inima, nici financiar, nici profesional, pentru că erau mulţi ani la Lazio în spate să îi uite. Eu cred că până la urmă îşi va găsi loc în echipă”, a spus Ioan Andone, în exclusivitate, pentru Telekomsport. 

Radu Ştefan, legendă la Lazio

Radu a bifat, recent, un record mare în Serie A: are cele mai multe prezenţe în tricoul lui Lazio! A strâns 412 partide, depâşindu-l altfel pe Giuseppe Favalli. Ştefan Radu a fost împrumutat de Dinamo la Lazio în ianuarie 2008, în schimbul sumei de 1 milion de euro. În iunie 2008, italienii l-au transferat definitiv, plătind încă 3.5 milioane de euro.

Fotbalistul român a cucerit şase trofee în cei 13 ani petrecuţi la Lazio. De trei ori a ridicat Ştefan Radu Cupa Italiei (2008-2009, 2012-2013 şi 2018-2019) şi de alte trei ori Supercupa Italiei (2009, 2017 şi 2019), în timp ce, la Dinamo, are alte trei trofee, titlul (2007), Cupa şi Supercupa României (2005). Ştefan Radu este cotat la 2.000.000, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 

Afla mai multe despre: serie a-lazio-radu ştefan-italia-iona andone 

viewscnt
Articole similare