Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost adus ca o mare speranţă la Liverpool, dar s-a întors de unde a plecat. Acum valorează cât Budescu

A fost adus ca o mare speranţă la Liverpool, dar s-a întors de unde a plecat. Acum valorează cât Budescu
Comentarii

Liverpool şi-a pus multe speranţe în el, atunci când l-a transferat pentru o sumă importantă de bani, însă unul dintre cei mai promiţători puşti din Europa nu a reuşit să se impună în prima echipă a "cormoranilor", iar acum a ajuns de unde a plecat.

Lazar Markovic (25 de ani) a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu Partizan Belgrad, echipa care l-a crescut şi la care a debutat la profesionişti. Din Serbia a ajuns în Portugalia, la Benfica, iar Liverpool l-a cumpărat în 2014 pentru 25 de milioane de euro. 

În cei patru ani şi jumătate petrecuţi la Liverpool a fost împrumutat la nu mai puţin de patru cluburi: Fenerbahce, Sporting Lisabona, Hull City şi Anderlecht. În cele din urmă, "cormoranii" l-au lăsat să plece liber de contract, însă a rezistat doar o jumătate de sezon la Fulham, echipă alături de care a retrogradat în Championship în sezonul trecut. 

  • 3 goluri în 34 de meciuri a marcat Markovic pentru Liverpool 

Cinci ani mai târziu cota sa a ajuns la doar 4 milioane de euro, exact cât cea a lui Budescu, după ce atunci când a fost transferat la LIverpool era apreciat la o sumă de cinci ori mai mare. Rămâne de văzut dacă Partizan va fi, din nou, o rampă de lansare pentru el sau la 25 de ani, acesta este nivelul maxim pe care îl poate atinge. 

Afla mai multe despre: lazar markovicpartizan belgrad 

viewscnt
Articole similare