Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost ales fotbalistul sezonului în Premier League: ”Este un privilegiu imens!”

A fost ales fotbalistul sezonului în Premier League: ”Este un privilegiu imens!”

Premier League

Comentarii

Fundaşul portughez al echipei Manchester City, Ruben Dias, a fost desemnat fotbalist sezonului de către Asociaţia Jurnaliştilor de Fotbal (FWA), informează BBC.

Internaţionalul portughez în vârstă de 24 de ani a fost transferat de City pentru aproximativ 65 de milioane de lire sterline, vara trecută, de la Benfica. El a ajutat clubul din Manchester să câştige Premier League şi Cupa Ligii şi să ajungă în finala Ligii Campionilor, în care "cetăţenii" vor juca împotriva formaţiie Chelsea, la 29 mai.

"Este un privilegiu imens. Evident, nu aş fi putut să o fac fără succesul echipei. Cred că primirea acestui premiu este exemplul major al modului în care funcţionează echipa noastră, a modului în care ne construim jocul. Reflectă modul în care suntem împreună pe teren, modul în care performăm şi spiritul care este în echipă şi în aceşti jucători", a declarat el.

Dias este doar al treilea jucător care a câştigat premiul FWA în primul său sezon în fotbalul englez, iar ultimul fundaş care a câştigat distincţia a fost Steve Nicol de la Liverpool, acum 32 de ani.

 

Afla mai multe despre: ruben diasmanchester city 

viewscnt
Articole similare