Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost băgat în şedinţă? Cum a răspuns Cristi Manea după ce a fost întrebat din nou despre miza reală a meciului cu Muntenegru

A fost băgat în şedinţă? Cum a răspuns Cristi Manea după ce a fost întrebat din nou despre miza reală a meciului cu Muntenegru

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Cristi Manea a fost primul care a declarat că jucătorii naţionalei nu ştiau că trebuie să învingă Muntenegru cu 2-0, pentru a merge în urna a treia la tragerea la sorţii a preliminariilor pentru EURO 2020. Acum, fundaşul lui CFR Cluj este mult mai rezervat în declaraţii.

Cristi Manea a fost unul dintre jucătorii care au surprins după Muntenegru - România 0-1, în ultima etapă din Liga Naţiunilor. ”Tricolorii” aveau nevoie de o victorie cu 2-0 pentru a intra în urna a treia, dar fundaşul lui CFR Cluj a spus atunci că nimeni nu le-a transmis acest lucru. Ulterior, FRF a ieşit cu explicaţii prin care a susţinut că jucătorii ştiau aceste calcule, deşi, tot după meci, şi Deac confirmase că nu ştia că România are nevoie de o victorie cu 2-0.

Acum, Cristi Manea este mult mai rezervat când vine vorba despre acel moment. Fundaşul de 21 de ani a fost întrebat după meciul cu Chiajna (câştigat cu 1-0 de CFR Cluj) despre declaraţiile date la finalul meciului cu Muntenegru, însă a preferat să nu mai intre în detalii:

”Nu vreau să vorbesc despre acea chestie. Cred că se exagerează foarte mult. Pentru că noi am dat tot ce am avut mai bun pe teren şi am încercat să înscriem mai mult. (n.r. dacă a încercat să vorbească cu selecţionerul Cosmin Contra) Am şi vorbit. Pentru că ţinem legătura şi vreau să îi mulţumesc că îmi dă încredere pentru că nu e uşor să dai încredere unul copil de 21 de ani”, a declarat Cristi Manea.

Afla mai multe despre: cristi maneacfr clujromaniamuntenegru 

viewscnt
Articole similare