Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost coleg cu Haaland, iar acum vine să dea goluri la FCSB. Gigi Becali dă lovitura pe piaţa transferurilor

A fost coleg cu Haaland, iar acum vine să dea goluri la FCSB. Gigi Becali dă lovitura pe piaţa transferurilor

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a găsit o soluţie cel puţin interesantă pentru a întări zona de atac a celor de la FCSB. Vicecampioana României a avut reale probleme în derby-ul cu Rapid în a pune presiune pe poarta lui Horaţiu Moldovan, iar alesul roş-albaştrilor a fost coleg cu Erling Haaland.

FCSB tocmai ce a pierdut derby-ul cu Rapid (1-2), iar Gigi Becali a anunţat modificări importante la clubul pe care îl deţine, inclusiv în privinţa transferurilor.

Dacă în apărare urmează să revină Vlad Chiricheş şi să îşi ia locul de titular în centrul defensivei, compartimentul ofensiv îi dă bătăi de cap omului de afaceri.

Cu excepţia lui Florinel Coman, restul jucătorilor de atac nu au dat randamentul aşteptat, nici măcar nou-sositul Dorin Rotariu.

Gigi Becali îl vrea la FCSB pe fostul coleg al lui Erling Haaland

Dar Gigi Becali a găsit soluţia. A pus ochii pe Luis Phelipe, jucător ce s-a remarcat în tricoul celor de la Poli Iaşi.

Dacă numele său nu spune încă mare lucru, trebuie menţionat faptul că acesta a fost legitimat la RB Salzburg, în perioada în care acolo era şi Erling Haaland (ianuarie 2019 - ianuarie 2020), actualmente la Manchester City.

Brazilianul în vârstă de 22 de ani a evoluat la începuturile carierei sale pe filiera Red Bull, mai întâi la Brasil şi Bragantino (Brazilia), iar apoi la Salzburg, care l-a împrumutat la Liefering, în liga a doua austriacă.

Acesta ajungea în Europa în vara anului 2019, iar după experienţa din Austria, a mai trecut prin Elveţia, la Lugano, pentru ca mai apoi să revină în Brazilia natală, unde a bifat mai multe echipe.

Din vara acestui an, este jucătorul lui Poli Iaşi, iar în prezent este dorit de Gigi Becali la FCSB, după cum susţin şi cei de la iamsport.

Cotat la 350.000 de euro, Luis Phelipe a impresionat încă de la primele sale apariţii în tricoul formaţiei din Copou, pentru care a reuşit trei goluri şi două pase decisive în 15 meciuri jucate.

Recent, Gigi Becali a vorbit despre interesul celor de la FCSB pentru talentatul brazilian de la Poli Iaşi, pe care îl poate lua gratis.

"E un jucător din Liga 1 care mă interesează. Dar nu spun cine este. Nu are rost. O să vedem. E atacant. Nu ştiu cum îl cheamă. Trebuie să vedem atacant. Să vedem", afirma el, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalipoli iasiluis phelipe 

viewscnt
Articole similare