Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost decis viitorul lui Gabi Tamaş? ”Acolo îi e locul” | EXCLUSIV

A fost decis viitorul lui Gabi Tamaş? ”Acolo îi e locul” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Florin Cernat, directorul sportiv al FC Voluntari, a sugerat că Gabi Tamaş va continua să joace şi sezonul viitor.

Gabi Tamaş a venit la Voluntari în februarie 2021 şi a fost numit instant căpitan al formaţiei. Ajuns la 37 de ani, acesta a însumat mai bine de 15 sezoane de experienţă şi a fost adus de la U Cluj pentru a ajuta echipa să rămână în prima divizie.

Iar după câştigarea barajului de promovare / retrogradare, fundaşul central îşi îndeplinise obiectivul. La interviul din urma victoriei răsunătoare 4-0 cu Dunărea Călăraşi, Tamaş a refuzat să comenteze prea mult asupra viitorului său, spunând doar că urmează să sărbătorească rămânerea în Liga 1.

A fost decis viitorul lui Gabi Tamaş?

Însă un oficial al clubului ilfovean pare să îl fi dat de gol pe Tamaş. Florin Cernat, directorul sportiv al echipei, a afirmat că fostul ”tricolor” va continua acolo unde îi este locul, pe gazon.

”Gabi o să mai continue pe spaţiul verde, acolo în teren, că acolo îi e locul şi mai are multe de demonstrat. O să aibă timp şi la birouri. Tot aşa l-aş vedea şi pe el, tot pe partea adminsitrativă”, a declarat Florin Cernat, pentru Telekom Sport.

Cu 67 de apariţii pentru naţională şi trei goluri, Tamaş a oferit experienţa necesară Voluntariului pentru a naviga un play-out infenal. Ajunşi la baraj, ilfovenii nu au avut deloc emoţii cu Dunărea şi au câştigat 6-1 la general. 16 apariţii a însumat până acum Tamaş la Voluntari, iar viitorul său pare să fie alături de trupa lui Liviu Ciobotariu, fie într-o capacitate de jucător sau oficial al echipei.

VIDEO | Reacţia senzaţională a lui Tamaş după victoria cu Dunărea

Afla mai multe despre: gabi tamaşretragere tamaşfc voluntariflorin cernat 

viewscnt
Articole similare