Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Petrecere! De ce e interesant dacă mă retrag?". Gabi Tamaş a schimbat tonul când a fost întrebat despre naţională: "Prost, rău m-am simţit"

"Petrecere! De ce e interesant dacă mă retrag?". Gabi Tamaş a schimbat tonul când a fost întrebat despre naţională: "Prost, rău m-am simţit"
Comentarii

Gabi Tamaş încă se gândeşte la decizia pe care o ia la finalul acestui sezon, privind cariera sa, la 37 de ani. Fundaşul va sărbători, momentan, menţinerea în Liga 1, dar deplânge situaţia echipei naţionale.

FC Voluntari a rămas în Liga I, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), pe Dunărea Călăraşi, locul 4 în liga a II-a, în returul barajului. Oaspeţii au jucat în zece jucători din minutul 54. Ilfovenii s-au impus şi în tur, cu 2-1.

Gabi Tamaş, de la extaz la agonie: "Vreţi să mă chemaţi la naţională? De ce e interesant?"

În urmă cu o săptămână, Gabi Tamaş a anunţat că e pregătit să se retragă. Totuşi, o discuţie decisive va avea loc în zilele următoare, după menţinerea lui FC Voluntari în prima ligă: "Când am venit la echipă, era o situaţie dificilă, auzeam ce se vorbeşte, toţi ne vedeau retrogradaţi. Ne bucurm mult că am rămas în Liga 1. E bine că am putut. (n.r. - Te-ai răzgândit în privinţa retragerii?) E problema mea, pe care o discut cu clubul. Vreţi să mă chemaţi la naţională? De ce e interesant? Îmi faceţi contract la televiziune? (n.r. - râde). Mă bucur că oamenii de aici sunt alături de mine şi te susţin. Nu ştiu ce vreau. Am terminat cu bine, emoţiile s-au dus, vom discuta zilele astea ce se întâmplă cu mine. 

Bineînţeles. Petrecere (n.r. - râde). Suntem bucuroşi şi fericiţi că am rămas în Liga 1. Eu n-am avut bonus de salvare, am venit să pun osul la bătaie", a declarat Gabi Tamaş pentru Telekom Sport.  

După cele 67 de meciuri în naţională, Gabi Tamaş priveşte cu regret ce se întâmplă cu echipa antrenată de Mirel Rădoi. Ultimul eşec usturător a fost suferit în faţa Georgiei, scor 2-1, la Ploieşti. 

"Nu vreau să discut despre naţională. E păcat că nu mai aducem puncte, că pierdem în faţa unor echipe slab cotate. Nu am cuvinte, nu ştiu ce să spun. Nu intru în aceste subiecte, că mă depăşesc, îi las pe alţii să analizeze. Prost, rău m-am simţit. Sunt naţionalist, sufăr. Românii suferă, noi, cei care suntem alături de naţională", a mai spus fundaşul central. 

Afla mai multe despre: gabi tamasechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare