Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost golgheter la CFR Cluj, dar dă vina pe Gigi Becali pentru ce i s-a întâmplat la FCSB! Fostul atacant a rupt tăcerea. Ce face acum după retragere

A fost golgheter la CFR Cluj, dar dă vina pe Gigi Becali pentru ce i s-a întâmplat la FCSB! Fostul atacant a rupt tăcerea. Ce face acum după retragere

FCSB

Comentarii

Gregory Tade (34 de ani) s-a retras din fotbal şi a vorbit, pe larg, despre perioada petrecută în România, la CFR Cluj şi FCSB. Francezul a jucat şi la Dinamo, de unde a plecat pe uşa din dos în 2019.

Gregory Tade, despre Gigi Becali şi FCSB: "Reghecampf ştia că sunt cel mai bun, dar patronul nu mă plăcea"

Francezul Gregory Tade a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul 2014-2015, cu ele 18 goluri marcate pentru CFR Cluj. După perioada de vis din Gruia, atacantul a făcut pasul la FCSB. Tade regretă acum acea mutare: "Anii petrecuţi la CFR conţin momente pozitive, dar şi unele mai puţin pozitive, aşa cum se întâmplă adesea în viaţă. Primul an, de exemplu, a fost dificil. Nu m-am putut obişnuit şi să pot profita la maximum de el, dar al doilea an a fost fantastic. Devenisem o familie. Am rămas în relaţii de prietenie cu mulţi jucători şi oameni din staff. A fost un moment pe care nu-l pot uita. Experienţa a fost una bună şi plină de mari sarisfactii personale", a spus Tade, pentru Europa Calcio.

"Că să spun adevărul, am mari regrete, pentru că nu am fost sfătuit în mod corespunzător. Privind în trecut. cu experienţă de astăzi, înţeleg mai bine cum funcţionează fotbalul. Nu ar fi trebuit să părăsesc CFR-ul, intram în ultimul an de contract şi pot spune că am făcut o mare greşeală. Am reuşit să terminăm campionatul pe locul trei, datorită chimiei pe care o avea echipa şi datorită spiritului de echipa care ne-a animat", a mai spus Tade.

  • 37 de meciuri şi 7 goluri sunt cifrele lui Tade la FCSB
  • 57 de meciuri şi 23 de goluri a reuşit la CFR Cluj. 

"Un alt regret, după acceptarea transferului, este că nu mai aveam aceeaşi susţinere la FCSB ca la CFR. Mulţi nu ştiu acest lucru, dar am mers la FCSB să joc şi cu aşteptări foarte mari, însă clubul nu mi-a dat niciodată şansa de a dovedi acest lucru. Nici măcar nu făcusem pregătirea din presezon cu ei şi primul meci al meu a fost în Champions League. Când a sosit Laurenţiu Reghecampf, ştia că sunt cel mai bun atacant din lot, dar patronul nu mă placea, aşa cam am fost depăşiţi în clasament şi am pierdut campionatul", a mai spus Tade.

Ce a ajuns să facă fostul fotbalist de la CFR Cluj, FCSB şi Dinamo, Gregory Tade

Fostul fotbalist s-a retras şi are o colaborare cu o firmă care oferă produse şi programe pentru slăbit: "Am fost întotdeauna un jucător fizic şi mi-a plăcut mereu să am grijă de corp. Multor oameni le este greu să se accepte şi să trăiască în armonie cu ei înşişi, aşa cam am simţit nevoia să fac ceva pentru a-i ajuta pe ceilalţi.

Echipa mea are membri în 11 ţări şi mulţi jucători se bazează pe noi pentru nutriţia lor şi se descurcă excelent. În Cluj, prietenii mei foarte buni, Damjan Djokovic şi Mateo Susic, sunt clienţi mulţumiţi şi asta mă bucură. E o schimbare de carieră, pe care o iubesc", a mai spus Tade.

Afla mai multe despre: gregory tadefcsbcfr clujdinamogigi becali 

viewscnt
Articole similare