Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost haos în tribune, dar comandantul CSA a făcut declaraţii incredibile după Steaua-Rapid: ”Le mulţumim suporterilor”

A fost haos în tribune, dar comandantul CSA a făcut declaraţii incredibile după Steaua-Rapid: ”Le mulţumim suporterilor”

Fotbal intern

Comentarii

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a oferit o declaraţie ciudată la finalul derby-ului de pe Arena Naţională. Partida a fost marcată de incidentele incredibile din tribune, dar şeful steliştilor a ţinut să-i felicite pe suporteri.

Chiar dacă a menţionat că speră să nu se mai repete astfel de scene, comandantul Petrea s-a grăbit să arunce vina şi pe rapidişti, pentru ca, mai apoi, să le mulţumească fanilor.

Ăsta este fotbalul, am făcut un meci mai puţin bun, dar am pierdut o luptă, nu şi bătălia finală. Promovarea se va decide în playoff. Incidente au fost din ambele părţi, cred că au fost acumulate multe frustrări în ultima perioadă.

Le mulţumim şi suporterilor noştri, şi suporterilor rapidişti pentru atmosfera pe care au făcut-o. Sperăm pe viitor să nu mai fie astfel de incidente. Planul de pază a fost aprobat de jandardmerie, iar numărul stewarzilor a fost triplat faţă de ce era iniţial”, a spus Cristian Petrea.

Afla mai multe despre: cristian petreacsa steauaacademia rapid 

viewscnt
Articole similare