Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost idol la FCSB, dar a negociat cu Dinamo: ”A fost o discuţie foarte avansată”

A fost idol la FCSB, dar a negociat cu Dinamo: ”A fost o discuţie foarte avansată”

Top Interviuri

Comentarii

Unul dintre cei mai importanţi jucători pe care FCSB i-a avut în ultimii 10 ani a fost aproape de un transfer la Dinamo. Alex Bourceanu susţine că, pe vremea când era la Oţelul, discuţiile cu echipa din Ştefan cel Mare au fost foarte avansate.

Alex Bourceanu a fost căpitan în acea echipă a FCSB-ului care a dominat fotbalul din România în perioada 2012-214 şi care a fost antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Însă destinul său ar fi putut fi diferit dacă ar fi acceptat să se transfere la Dinamo.

A fost idol la FCSB, dar a fost aproape de un transfer la Dinamo

Invitat la TOP Interviuri, Alex Bourceanu a povestit cum a fost aproape să semneze cu Dinamo. Se întâmpla în vara lui 2009, după ce Alex Bourceanu reuşise să impresioneze la Oţelul Galaţi. Fostul căpitan al FCSB-ului spune că discuţiile au fost avansate, dar până la urmă s-a transferat la Poli Timişoara, care a plătit atunci 700.000 de euro. Bourceanu a scos în evidenţă şi rolul pe care l-a avut regretatul Ilie Balaci.
”Am trezit un interes după câteva meciuri. Se pare că am trezit un interes, nu ştiu dacă a fost doar Timişoara. La momentul ăla visam... eram cam naiv şi visam cai verzi pe pereţi. Ilie Balaci, Dumnezeu să îl ierte, m-a scos în evidenţă cumva, a avut nişte comentarii laudative. Şi asta a stârnit un pic interesul. Erau mai multe discuţii, sunt convins că erau. Ştiu că a fost o discuţie foarte avansată cu Dinamo, dar s-a materializat la Timişoara”, a dezvăluit Alex Bourceanu pentru Telekom Sport, în cadrul emisunii TOP Interviuri. 
 

A scris istorie la FCSB, dar iniţial a refuzat să se transfere la echipa lui Gigi Becali

Alex Bourceanu a continuat să aibă evoluţii foarte bune şi la Poli Timişoara, motiv pentru care a fost chemat la echipa naţională. Gigi Becali a profitat de problemele care au apărut la Poli Timişoara şi, în vara lui 2011, l-a transferat la FCSB contra sumei de 750.000 de euro. Bourceanu surprinde şi spune că iniţial n-a vrut să se transfere la FCSB, deoarece echipa nu mai reuşea să câştige titlul:
”La Steaua am mers datorită meciurilor de la echipa naţională. Nu a primit licenţa Timişoara şi, în momentul ăla, era clar că toţi ne doream să plecăm acolo. A fost interes de la Vaslui şi de la Steaua. Vă spun sincer că în momentul ăla nu vroiam să merg la Steaua, pentru că trecea printr-o perioadă grea şi era expunerea foarte mare”, a mai spus Bourceanu.
Până la urmă, transferul la FCSB a fost o decizie inspirată pentru Alex Bourceanu. Fostul internaţional român a câştigat trei titluri în Liga 1, Cupa, Supercupa şi a jucat în grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: alex bourceanu 

viewscnt
Articole similare