Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost o iarnă grea pentru Lucian Sânmărtean: ”Pregătirile sunt mereu dureroase pentru jucători”

A fost o iarnă grea pentru Lucian Sânmărtean: ”Pregătirile sunt mereu dureroase pentru jucători”

Superliga

Comentarii

Lucian Sânmărtean spune că a fost o iarnă cu antrenamente foarte intense, dar că se simte pregătit pentru partea a doua a campionatului. Mijlocaşul lui FC Voluntari speră acum la rezultate foarte bune.

În vârstă de 37 de ani, Lucian Sânmărtean a tras tare în această iarnă pentru a-şi reintra în formă. Mijlocaşul lui FC Voluntari era în urmă cu pregătirea fizică, dar a rezolvat această problemă şi spune încrezător că este gata pentru partea a doua a campionatului.

”A fost o iarnă destul de grea, destul de incomodă, pregătirile sunt mereu dureroase pentru jucători, o perioadă de încarcare, o perioadă bună, în care ne-am pregătit foarte bine. Sperăm să începem foarte bine acest retur, fiindcă avem nevoie de puncte şi să ne îndeplinim obiectivul pe care l-a trasat conducerea. Fizic, mă simt foarte bine, m-am pregătit foarte bine, sper să începem şi să şi ajutăm foarte bine această echipă. Cred că pe toate compartimentele stăm destul de bine, e o echipă tânără, o echipă şi cu jucători de experienţă. Cred că menajul ăsta dintre jucători în vârstă şi tineri este potrivit şi prielnic la Voluntari. Avem nevoie de câteva rezultate să descătuşăm atmosfera la echipă”, a declarat Lucian Sânmărtean.

Afla mai multe despre: fc voluntarilucian sanmarteanliga 1 

viewscnt
Articole similare