Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi nu cedează. ”Regele”, pregătit să le strice planurile de sărbătoare celor de la FCSB: ”Sperăm să facem un meci mare la Bucureşti”

Gică Hagi nu cedează. ”Regele”, pregătit să le strice planurile de sărbătoare celor de la FCSB: ”Sperăm să facem un meci mare la Bucureşti”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a vorbit despre marele duel dintre Farul Constanţa şi FCSB, ce va avea loc pe Arena Naţională, unul în urma căruia se poate decide titlul de campioană a României.

FCSB va juca în compania celor de la Farul Constanţa, sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii României.

Hagi, pregătit să o înfrunte cu Farul pe FCSB şi să strice sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor chiar pe Arena Naţională

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Hagi a prefaţat duelul ce va avea loc pe Arena Naţională şi a subliniat faptul că vrea să strice planurile FCSB-ului, cea care mai are nevoie de un singur punct pentru a deveni matematic noa campioană a României.

Practic, dacă trupa lui Gică Hagi nu va reuşi să scoată cel puţin o remiză, ar fi o predare de ştafetă între vechea campioană, Farul Constanţa, şi noua, FCSB.

”Avem oxigen, pentru că suntem în play-off şi de aici au venit toate lucrurile bune, pentru că succesul uneşte. Îi văd pe jucători foarte conectaţi.

Este dificil, dar sperăm să facem un meci mare şi la Bucureşti. Obiectivul meu este să găsesc soluţiile cele mai bune, să fiu inspirat, pentru că jucăm din trei în trei zile şi trebuie să planifici totul foarte bine.

Mergem să jucăm, să fim noi. Va fi o luptă foarte mare pentru locul 2 şi sperăm ca noi să fim cei care biruim”, a declarat Hagi, înainte de meci.

În sezonul trecut, Farul a câştigat titlul în România chiar după o ”finală” contra FCSB-ului. Condusă cu 0-2, trupa lui Gică Hagi a revenit uluitor şi a învins cu 3-2, succes cu care ”marinarii” au devenit campioni.

Afla mai multe despre: gica hagifarulsuperligafcsb farul 

viewscnt
Articole similare