Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost o seară tristă" pentru Dorinel Munteanu după ce a fost eliminat din Cupă, dar vede şi partea bună: "Am câştigat 6-7 jucători"

"A fost o seară tristă" pentru Dorinel Munteanu după ce a fost eliminat din Cupă, dar vede şi partea bună: "Am câştigat 6-7 jucători"

Concordia Chiajna

Comentarii

La al doilea meci pe banca Concordiei Chiajna, Dorinel Munteanu a pierdut meciul de acasă cu Viitorul Constanţa, din 16-imile Cupei României şi astfel s-a terminat aventura echipei ilfovene în a doua competiţie din ţară.

Tehnicianul a fost trist din cauza rezultatului şi a manierei prin care a pierdut, dar a putut să vadă şi partea plină a paharului. "Rezultatul spune totul. Viitorul a meritat victoria, calificarea, îmi pare rău că am pierdut jucători pentru următorul meci, va fi foarte greu cu Călăraşi. Ştiam de la început că e o luptă foarte grea. Dar în seara asta a fost o seară tristă pentru mine. 

Chiar şi la acest scor găsesc şi lucruri pozitive. Personal am câştigat 6-7 jucători pe care i-am văzut că dau totul pentru echipă. Nu dau nume", a declarat Munteanu la flash interviul de după meci. 

Fostul mijlocaş este conştient de ceea ce a găsit la Chiajna, dar este hotărât să meargă până la capăt. "Este foarte mult de muncă.  Nu vreau să comentez ce am moştenit, mi-am asumat toate riscurile, vom munci şi sunt convins că ne vom reabilita la meciul cu Dunărea. Sunt convins că o vom scoate la capăt". 

Afla mai multe despre: dorinel munteanudeclaratieinterviucupa romanieiconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare