Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A fost o singură echipă pe teren!". Eugen Neagoe, ferm după egalul cu FC Botoşani. David Lazar e gata să fie titular la naţională: "Nu plec cu gândul să fac act de prezenţă"

"A fost o singură echipă pe teren!". Eugen Neagoe, ferm după egalul cu FC Botoşani. David Lazar e gata să fie titular la naţională: "Nu plec cu gândul să fac act de prezenţă"

Astra Giurgiu

Comentarii

Eugen Neagoe şi David Lazar, antrenorul şi portarul Astrei, au reacţionat la flash-interviuri, la Telekom Sport, la finalul meciului terminat la eglitate, Astra - FC Botoşani 1-1.

Neagoe a fost ferm şi a spus că, în opinia sa, a existat o singură echipă pe teren în meciul de la Giurgiu şi a spus că jocul formaţiei sale îi dă speranţe pentru viitor.

"Cred că a fost o singură echipă pe teren. Am dominat de la un capăt la altul, dar până la urmă s-a terminat egal. Ştiam că Botoşani e o echipă ofensivă, care atacă. În această seară n-am văzut acest lucru, dar rămâne o echipă bună, nu contest lucrul acesta, dar cred că noi în această seară am jucat mult mai bine şi meritam să câştigăm. Nu este nicio nenorocire dacă nu ajungem în play-off. Suntem angrenaţi şi în Cupă, suntem în semifinale, vom trata cu mare responsabilitate şi semifinala", a spus Neagoe, la Telekom Sport.

Portarul Astrei, David Lazar, a spus că e păcat că Astra n-a luat toate punctele, deşi ar fi meritat, consideră el. Goalkeeperul a vorbit şi despre convocarea la naţionala mare şi a spus că e pregătit să fie titular, în cazul în care se va apela la serviciile sale.



"A fost un meci foarte greu, păcat că nu am luat cele 3 puncte. Acest rezultat nu cred că ne ajută foarte mult, dar  ne dă speranţe pe viitor, în ultimele două meciuri care au mai rămas din sezonul regulat, că mai avem şanse la play-off. Nu mi-a fost deloc frig, m-am mişcat tot timpul. Chiar îmi place această vreme, dar nici chiar aşa multă ploaie

Sunt foarte bucuros că din nou am fost convocat şi pot să zic că visul meu continuă la echipa naţională. Normal, de aceea plec şi acolo. Nu plec cu gândul doar să fiu acolo, să fac act de prezenţă. Dacă se va apela la mine, cu cea mai mare bucurie şi satisfacţie o să joc"
, a spus Lazar.

Astra - FC Botoşani 1-1, în Liga 1

Astra Giurgiu a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Au marcat Montini ’79 pentru gazde şi Papa ’43 pentru oaspeţi.

Astra Giurgiu: Lazar – Raspopovic, H. Sousa, Graovac, D. Bruno – Canadjija (Crepulja ’68), Boje Kane, Pahonţu (Wuethrich ‘6, V. Gheorghe ’55) – Stahl, Krpic (Montini ’46), Răduţ. Antrenor: Eugen Neagoe

FC Botoşani: Pap – Braun, Chindriş, Meleke, Holzmann – Papa, Florescu – Al Mawas, Ongenda (Tarsa ’72), Keyta (Patache ’72) – D. Croitoru (Camara ’15, Roman ‘80). Antrenor: Marius Croitoru

Afla mai multe despre: eugen neagoedavid lazarastrareactiiliga 1 

viewscnt
Articole similare