Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A fost ofertat de Craiova, dar a semnat cu FCSB: ”Am avut ofertă şi de la o echipă din Italia”

A fost ofertat de Craiova, dar a semnat cu FCSB: ”Am avut ofertă şi de la o echipă din Italia”

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime susţine că FC Botoşani a avut ofertă pentru Răzvan Oaidă şi de la U Craiova, însă propunerea făcută de Gigi Becali a fost mai bună din punct de vedere financiar.

Pe modelul Moruţan, Gigi Becali l-a cumpărat acum pe Răzvan Oaidă, dar mijlocaşul de 21 de ani va rămâne până în vară la FC Botoşani. Valeriu Iftime spune că a făcut o afacere foarte bune cu acest transfer, mai ales că Oaidă vine după o accidentare care l-a ţinut şase luni pe bară:

”Pentru noi, vânzarea lui Oaidă este foarte bună, mai ales că vine în perioada în care el este accidentat. Şi va reveni cu siguranţă. Domnul Becali a făcut un pariu. Dar vânzarea lui Oaidă o discut din octombrie, să nu credeţi că am vândut... azi, hop, hai să-l vindem”, a declarat Valeriu Iftime.

Patronul lui FC Botoşani susţine că a avut ofertă şi de la Craiova pentru Oaidă, dar şi de la o echipă din liga secundă a Italiei. Însă propunerea făcută de FCSB - 700.000 de euro, plus procent dintr-un eventual transfer - a fost cea mai bună:

”Pentru Oaidă mi-a cerut să-l ia şi ăştia de la Craiova. Numai că avea un preţ. Pentru Oaidă aveam ofertă din Italia, liga a doua, dar un preţ mai bun a fost la FCSB. Acolo nu obţineam procente. Am luat procente, eu când pun procente, cred în viitor. De exemplu, la Moruţan credeam mai mult în procente decât în banii de la transfer. De-aia am şi pus condiţia că, dacă va juca, voi lua nişte bani. Uite că nu a jucat şi nu am luat banii. Cineva poate să spună: ”băi, te fentează, nu-l bagă ca să...” Adică, nu-l joacă pe Moruţan ca să nu îmi dea mie 100.000 de euro? Hai să fim serioşi”, a mai spus Iftime.

Afla mai multe despre: razvan oaidavaleriu iftime 

viewscnt
Articole similare